Välkommen till enheten för Arbetsterapi och Paramedicin på Södertälje sjukhus.

Leg arbetsterapeut, semestervikariat på Södertälje sjukhus:  

Som arbetsterapeut hos oss under sommaren, kommer du att täcka för semesterlediga kollegor. Det innebär att du kommer att arbeta på flera av våra avdelningar på sjukhuset, både inom geriatrisk och akutsomatisk vård. 

I dina arbetsuppgifter ingår att ta ansvar för och utifrån planering utföra de arbetsterapeutiska insatserna på våra olika avdelningar. Dina arbetsuppgifter består i att kartlägga patienters aktivitetsförmåga och boende, göra ADL-bedömningar, göra kognitiva bedömningar, bedöma behov av och prova ut hjälpmedel, samt vid behov göra hembesök. I dina arbetsuppgifter ingår att samarbeta med patienten, med patientens närstående, med andra professioner på avdelningarna, med vårt utskrivningsteam samt med primärvården eller annan del i rehabiliteringskedjan.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är trygg och säker i din roll som arbetsterapeut och som tycker att det är roligt och utmanande att få arbeta på flera av avdelningarna på sjukhuset. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, samt att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad Arbetsterapeut, gärna med erfarenhet, men det är inte ett krav.

Anställningsform:

Semestervikariat juni-augusti eller enligt överenskommelse.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1300
Kontakt
  • Maria Svanborg, 08-12324687
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb