Tiohundra AB, Vård- och omsorgsboenden

Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde och vill arbeta som sommarvikarie.

 

Om tjänsten

Vi söker sommarvikarier för såväl dag- som kvällspass. Vi söker även dig som vill arbeta natt. Du kommer ha en betydande roll i våra boendes liv. Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska alternativt vårdbiträde. Du får delegering från sjuksköterska och utför arbetsuppgifter så som medicinering, såromläggning och provtagning är även något du utför.

Tjänsten kräver datorvana då dokumentation och signering sker digitalt.

 

Om dig                                                                                                                                             

Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie hos oss i sommar. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande. Kan du finska är även det meriterande.

Som person är du flexibel, trygg och har en personlig mognad. Du har empati i mötet med andra människor och ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Du har en god samarbetsförmåga, är van att ta ansvar, initiativ och att hantera stressade situationer.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Om oss

Ängsgårdens äldreboende ligger vid Norrtäljes södra infart. Här finns även en avdelning som är ett korttidsboende, Ängsro. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

På Ängsgårdens äldreboende är det 30 permanenta platser och på Ängsro korttidsboende är det 12 platser. Vi har bemanning dygnet runt. Vi bedriver endast somatisk vård, vilket betyder att vi behandlar fysiska sjukdomar eller vanligt åldrande. Vi arbetar i team, med fokus på våra boende och deras egna resurser. Vi har som mål att skapa ett äldreboende som vi själva skulle vilja bo på. Vi ser till varje boendes intressen och ordna aktiviteter utifrån det.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/985
Kontakt
  • My Forsberg, Enhetschef, 08-12326712
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb