Karolinska Universitetssjukhuset, ME Neuroradiologi

Vill du arbeta med vård i världsklass inom Neuroradiologi på Karolinska? Här kan du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll!

Vi erbjuder

Medicinsk enhet (ME) Neuroradiologi bedriver högspecialiserad verksamhet i Solna och Huddinge. Vi utför i huvudsak undersökningar inom datortomografi, magnetkamera samt neuro-intervention.

Hos oss får du en bred kompetens och varierande arbetsuppgifter i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i en dynamisk organisation.

Vi prioriterar kompetensutveckling och utbildning av alla personalkategorier för att kunna upprätthålla en verksamhet av hög kvalité. Vi arbetar med kompetensstegen och du som är redo för nästa steg i karriären har på Karolinska tillgång till unik kompetens, utbildningsverksamhet och utmaningar.

Vi erbjuder även individuell introduktion och on-boarding för att du skall känna dig trygg och handledare tills du är helt självgående.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och om de medarbetarerbjudanden som du erhåller hos Karolinska.

Om tjänsten

Som utvecklingssköterska hos oss har du stora möjligheter att påverka samt förbättra verksamheten. I tjänsten som utvecklingssköterska hos oss arbetar du till stor del kliniskt i verksamheten och ca 20 % med administrativa sysslor. 

Ditt ansvarsområde är följande: 

 • Huvudansvar för metodboken och dess innehåll, samt att den är uppdaterad och anpassad så att det finns följsamhet i det kontinuerliga förändringsarbetet inom sektionen.
 • Huvudansvar för att maskinprotokoll är korrekta.
 • Att verksamheten avseende arkiv- och journalföring samt dokumentation anpassas till de krav som den kliniska verksamheten och forskningen ställer.
 • Att tillsammans med läkare och fysiker planera och genomföra vidareutbildning internt och externt av sjuksköterskor och övriga medarbetare i handhavande.
 • Att tillsammans med ansvarig läkare medverka vid förändrings- och utvecklingsarbete.
 • Ansvarar för inskolning av ny personal och uppföljning av personal inom sektionen tillsammans med enhetsledare.
 • Utfärdar körkort efter genomgången utbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Solna. Vi tillämpar ISP (individuell schemaplanering) dag, kväll och helgtjänstgöring och erbjuder ATK-tid (arbetstidsförkortning) 

Vi söker

Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Det är av vikt att du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för berörda parter samt påminner och följer upp.

I din roll ser du helheten och tar hänsyn till det större perspektivet men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av MR och/eller DT undersökningar. 

Meriterande:

 • Magister inom röntgen, med fokus på DT och/eller MR. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/845
Kontakt
 • Daniela Vingren, 08-12370792
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-28

Tillbaka till lediga jobb