Är du legitimerad psykolog med erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar för barn 0-5 år? BUP Neuropsykiatri Nordväst, i Västra Skogen, Solna, befinner sig i en expansiv fas och söker nu tre legitimerade psykologer med fokus på denna patientgrupp. Arbetet sker dagtid.

 

BUP Stockholm Sektion Neuropsykiatri består av En väg in, samt hittills tre neuropsykiatriska mottagningar, belägna på Södermalm, Kungsholmen, och Solna. Under våren öppnar vår fjärde mottagning i Älvsjö. Våra enheter arbetar med bedömningar och utredningar där frågeställningen är neuropsykiatriska svårigheter. Uppdraget innefattar även farmakologisk behandling. Enheterna består av psykologer, medicinska sekreterare, läkare och sjuksköterskor. Fr.o.m. 1/6-2023 ingår neuropsykiatriska utredningar av barn 0-5 år i sektionens uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genomföra neuropsykiatriska utredningar av barn 0-5 år enligt nationella riktlinjer och BUP:s processkartor. Du samarbetar med läkare samt skriver utlåtanden och återkopplar till familj och förskola/skola. Du utgör ett stöd för kollegor vid bedömning av ärenden utifrån din profession som psykolog. Samarbete med vårdgrannar och samarbetspartners inom och utom den egna organisationen ingår också. Utredningar av äldre barn kan komma att ingå i dina arbetsuppgifter.

Du har möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling genom att delta i verksamhetens löpande utvecklingsarbete. Du erbjuds handledning tillsammans med andra psykologer och har möjlighet att ansöka om att få delta i fortbildning och konferenser. Genom feedback och idéer kan du göra stor skillnad.

Möjlighet till distansarbete med administrativa uppgifter/distanskontakter om verksamheten tillåter, motsvarande cirka en dag i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar av barn 0-5 år. Kunskap i och erfarenhet av WPPSI/WISC och ADOS är ett krav. Kunskap i följande manualer och tester är starkt meriterande: DC: 0-5, SON-R, samt Griffiths-III.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, noggrann, arbetar systematiskt för att slutföra utredningar och är flexibel i patient- och föräldrakontakter. Du har en mycket god samarbetsförmåga och gott omdöme. Om du är intresserad av digitalisering av vårdprocesser är detta en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri offentlig sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

Övrig information

Då intervjuer kommer ske löpande ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Neuropsykiatri är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi inom BUP cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/706
Kontakt
  • Nikos Manouselis, enhetschef, 070-2716569.
  • Carine Prat, psykolog/Bitr.ec, 08-12352871.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-12

Tillbaka till lediga jobb