Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Är du undersköterska med erfarenhet av barnsjukvård? Då har vi tjänsten till dig på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Vi erbjuder

Vi bedriver högspecialiserad barnneurologisk och barnortopedisk dagvård.  Till vår dagvård och mottagning kommer barn och ungdomar i åldrarna 0–18 år med diagnoser som till exempel epilepsi, muskelsjukdomar, neuroinflammation, spasticitet, ortopediska åkommor och pre /post operativ vård. Vi har ett nära samarbete med smärtteamet på ALB och barn radiologin, samt vårdavdelningen plan 10 på Nya Karolinska Solna. Vi samarbetar även med olika instanser utanför sjukhuset inom hela Sverige.

En bra arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella teamarbete, där vi sätter barnet och familjen först!

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Arbete inom en enhet där man alltid jobbar utifrån barnperspektivet och personcentrerat vård
 • Arbete dagtid och vardagar.
 • Möjlighet att påverka det egna arbetet och dess planering
 • Ett nära samarbete med både patienten och dess familj samtidigt som du får möjlighet att verkligen göra skillnad

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Du som blir vår nya kollega kommer få ett spännande, utmanande och omväxlande arbete. Du blir en viktig del i teamet och kommer arbeta tätt ihop med sjuksköterskor och läkare. Du är spindeln i nätet som håller ihop vården för patienten. Till ditt stöd har du erfarna kollegor och specialister som besitter i kunskap för att kunna hjälpa våra barn och familjer utifrån deras individuella behov.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta emot och förbereda patienter inför procedurer
 • Övervaka patienter efter procedurer
 • Samarbeta med sjuksköterskor och läkare under procedurer
 • Förbereda och iordningställa inför och efter procedurer

Vi söker

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter och sätter patienten i centrum. Du ansvarstagande och kan själv strukturerar din uppgifter. Vidare har du förmågan att prioritera och ta egna initiativ.

Kvalifikationer

Krav:

 • utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
 • erfarenhet av att arbeta inom barnsjukvård
 • goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift

Meriterande:

 • utbildad barnspecialistundersköterska
 • kunskaper i gipsteknik  

Om rekryteringsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/650
Kontakt
 • Anna Karlsson, 08-12393500
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-20

Tillbaka till lediga jobb