VÄLKOMMEN till Liljeholmens akademiska vårdcentral (– Stockholms bästa vårdcentral 2021 enligt distriktsläkarföreningen, centralt belägen vid Liljeholmstorget med utmärkta kommunikationer - tunnelbana, bussar och tvärbana). Vi fortsätter att växa och utvecklas och söker nu en ny kollega till Astma/KOL/Allergi teamet.

Som akademisk vårdcentral handleder vi ett stort antal studenter från olika professioner och medarbetaren ges stor möjlighet att engagera sig i studenthandledning, utveckla något specialområde och eller arbeta med olika forskningsprojektprojekt inom vårdcentralsuppdraget. Vi satsar på kompetensutveckling och erbjuder kursdeltagande. Vi är engagerade i flera forskningsstudier.

Du kommer att arbeta med egen specialistmottagning inom astma- och KOL-området i team med våra läkare och sjuksköterskor på husläkarmottagningen samt primärvårdsrehab.

Erfarenhet av tidigare Astma/KOL/Allergi mottagningsarbete och/eller utbildning inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Tillträde och sysselsättningsgraden enligt överenskommelse. 

Övriga upplysningar lämnas av enhetschef Martina Gashi, tel. 08-123 679 08.

Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/562
Kontakt
  • Martina Gashi, 08-123 67908
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, vårdförbundet, 08-12340490,ulrika.sundbye@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-02-13

Tillbaka till lediga jobb