Vill du vara med i vårt härliga personalgäng på Berga där vi tillsammans skapar framtidens moderna lantbruksarbetare? Bergas lantbruk utvecklas och just nu söker vi en erfaren och självständigt arbetande rättare till vår växtodling och våra djurbesättningar.

Om tjänsten

Som rättare leder du det dagliga arbetet inom vårt lantbruk. Du deltar i arbetet med service och underhåll av lantbrukets maskiner samt underhåll av våra djurstallar. Tillsammans med driftledare, undervisande lärare och instruktörer leder du och genomför den praktiska delen av lantbruksutbildningen på Berga Gård.

Vi har en härlig gemenskap i personalgruppen som består av 50 personer. Eftersom det är en skola är det mycket viktigt att vi alltid har eleverna i fokus. Du kommer att undervisa och instruera elever såväl enskilt som i grupp.

Vem är du?

Vi söker dig som är en lösningsinriktad person med god social kompetens, som har ordningssinne och stor initiativförmåga. Du arbetar lika bra i team som självständigt. Vidare har du en utbildning som lantmästare, driftledare, agrotekniker eller motsvarande. Du har även goda växtodlingskunskaper, datorvana och B-körkort.

Dessutom värdesätter vi om du har BE-körkort, motorsågskörkort och sprutcertifikat. Det är också en fördel om du har goda svetskunskaper, yrkesbevis lastmaskin/grävmaskin och erfarenhet av att arbeta med ungdomar.

Självklart har du ett intresse för vår verksamhet och för innehållet i tjänsten.

Vårt erbjudande

Vi har kollektivavtal och med det följer kollektivavtalade försäkringar, tjänstepension och möjlighet till löneväxling. För att du ska kunna ta ansvar för din hälsa erbjuder vi friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt subventionerad sjukvård i form av kostnadsfri öppensjukvård. Läs mer om förmånerna i vårt kollektivavtal här.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du söker så snart som möjligt då urval- och rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden. För en komplett ansökan räcker det med att bifoga ditt CV. När du ansöker kommer du att få besvara ett antal frågor, dessa ersätter personligt brev.

För att få en anställning på Berga naturbruksgymnasium ska ett utdrag ur belastningsregister uppvisas. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/551
Kontakt
  • Steven Hart, +46739734859
Facklig företrädare
  • Mona Ternelius, SACO, 08-12317830
  • Anne-Lie Vestlund, Vision, 08-12314054
  • Carina Lenngren , Kommunal, 070-1684052
Publicerat 2023-01-20
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb