Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska, ME Patologi och cancerdiagnostik

Är du obduktionstekniker eller undersköterska med några års erfarenhet av arbete inom sjukvård eller service? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där du får utvecklas i ett kompetent team. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som obduktionstekniker arbetar du med omhändertagande av avlidna som lämnas in på bårhuset. I arbetet ingår exempelvis visningar av avlidna, balsameringar, avlägsnande av implantat, att hjälpa till vid obduktioner samt administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer ha ett nära samarbete med övriga obduktionstekniker, läkare och övrig personal som finns inom funktionsområdet. Arbetet hos oss innebär att du är en del av ett kontaktnät bestående av bland annat personal från andra kliniker, begravningsbyråer och transportörer.
 
Vid behov kan arbete även förekomma på Histologilaboratoriet.

Vi söker

Det är av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande och en lojal medspelare. Eftersom du samarbetar tätt i en liten arbetsgrupp krävs mycket god förmåga att samspela och samarbeta. Arbetet bedrivs till stor del självständigt i gruppen vilket ställer höga krav på ansvarskänsla, god moral och personlig mognad. Vi värdesätter att du har känsla för god service och ett bra bemötande samt att du kan arbeta i ett högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.
 
Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.
 
Vi ser gärna att du har hög integritet och god social kompetens samt att du kan stå för Karolinska värderingar: medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad obduktionstekniker eller utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Några års erfarenhet av arbete inom sjukvården alternativt servicebranschen.
  • Goda IT-kunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/233
Kontakt
  • Marjan Delavaran Shiraz, 0725840798
Facklig företrädare
  • Kommunal, Amela Kardovic, kommunal.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2023-01-12
Sista ansökningsdag 2023-02-06

Tillbaka till lediga jobb