Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning Gubbängen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Om Psykiatrisk avdelning Gubbängen
Psykiatrisk avdelningen i Gubbängen är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning på affektiva tillstånd, ångest och personlighetssyndrom. Avdelningen har 21 vårdplatser och den genomsnittliga vårdtiden är 13 dygn. På avdelningen vårdas patienter både frivilligt och enligt psykiatrisk tvångsvård (LPT). Psykiatrisk avdelningen i Gubbängen har en egen trädgård och de flesta patienter har ett eget rum. Avdelningen ligger centralt men ändå avskilt - bara tre minuters promenad från tunnelbanan. På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, kurator, medicinsk sekreterare och läkare tillsammans.

Genom ett empatiskt förhållningsätt kombinerat med kunskap och engagemang vill vi vara ett stöd för våra patienter att åter hitta hoppet och påbörja resan mot återhämtning.

 

Ditt arbete som Skötare

Som skötare har du en viktig roll i omvårdnadsarbetet och du samarbetar med dina kollegor i olika tvärprofessionella team. Vi arbetar aktivt med utveckling av patienters delaktighet, vårdplaner och konkreta omvårdnadsåtgärder. Tillsammans med dina engagerade kollegor blir du delaktig i vårt mål; att ge psykiatrisk vård av bästa kvalitet. Uppgifterna som skötare hos oss innebär daglig kontakt med patienter, samtal, aktiviteter, omvårdnad och olika förekommande uppgifter på avdelningen. Dokumentation sker i vårt system TakeCare.

 

Våra förväntningar på dig

Du är utbildad skötare/undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Yrkeshögskola specialistundersköterska, Komvux; tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan undersköterskeutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Alternativt studerar du just nu till skötare/undersköterska, sjuksköterska, psykolog eller läkare.

Du har intresse för omvårdnad och för psykiatri som inriktning samt är nyfiken, kreativ och ansvarstagande. Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor men kan också arbeta självständigt och fatta egna beslut när så krävs. I omvårdnadsarbetet utgår du från patientens och närståendes resurser och behov. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet sker enligt schema dag, kväll, helg eller natt. Anställningens form kan vara som timavlönad eller som månadsavlönad beroende på anställningsperiodens längd. Alla vikarier får en betald individuellt anpassad introduktion som innehåller arbetspass tillsammans med en erfaren kollega. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning som timvikarie efter sommaren.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Ange i din ansökan om det finns begränsningar i hur du kan arbeta, exempelvis om du inte kan arbeta nattpass. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Gubbängen
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10359
Kontakt
  • Susanne Törngren, 08-12341601
  • Valentina Kolpakova, 0706376121
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2022-12-27
Sista ansökningsdag 2023-01-27

Tillbaka till lediga jobb