Tiohundra AB, BUFPH, BUP

Om tjänsten

Som psykolog ingår du i ett av våra team. I tjänsten ingår barn- och ungdomspsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och du kommer att få ett fritt, mycket varierat och komplext arbete där du verkligen utmanas och utvecklas i din yrkesroll.

Om dig

Vi söker dig som är Legitimerad psykolog med erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. Meriterande är kunskaper om neuropsykiatri och erfarenhet av att utreda barn- och unga. Du är en person som tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har också en förmåga att organisera och strukturera ditt arbete samt trivs i en verksamhet där tempot emellanåt är högt. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Kunskaper i svenska motsvarande nivå C1 är ett krav.

Om oss

BUP Norrtälje bedriver modern barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå. I vårt arbete möter vi barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år samt deras närstående. Det är stor variation i psykiatrisk problematik och funktionsnivå hos patienterna. Hos oss finns bred och specialiserad kompetens och vi jobbar aktivt med kunskapsutveckling. Vår personalgrupp består av psykologer, terapeuter, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, specialpedagoger, arbetsterapeut, musikterapeut och administratörer. Stämningen i vår arbetsgrupp är trevlig, öppen och inkluderande. Mottagningen är liten och familjär där ledningen och medarbetare arbetar nära varandra och tillsammans tar ansvar för helheten.

BUP utgör en del i Familjens hus som bland annat rymmer MVC, BVC, Barnhabilitering, samtalsmottagningen och öppna förskolan. Vi arbetar tvärprofessionellt och lägger stort fokus på flexibilitet och nytänkande.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. Till arbetet tar du dig också lätt och köfritt med bil.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10278
Kontakt
  • Désirée Lundberg, Enhetschef, 08-12327392
  • Veronica Gauthier Westergård, Bitr.EC, 08-12327379
Facklig företrädare
  • Nås via växel, 0176-10100
Publicerat 2022-12-28
Sista ansökningsdag 2023-01-29

Tillbaka till lediga jobb