Stockholms läns sjukvårdsområde, FoUU, CAMM, Arbetshälsa

Brinner du för området organisatorisk och social arbetsmiljö?  

Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst där du får goda möjligheter att utvecklas inom ditt kompetensområde.

Centrum för arbets- och miljömedicin (CAMM) är ett FoUU-centrum i Region Stockholm, där vi som expertresurs har i uppdrag att bevaka och sammanställa kunskap om faktorer i arbets- och omgivningsmiljö som påverkar hälsan. Vårt område täcker kemiska, fysikaliska, ergonomiska och psykosociala faktorer. Verksamheten är organiserad i fyra enheter.

Tjänsten är placerad på Enheten för arbetshälsa som arbetar med att identifiera organisatoriska, sociala och ergonomiska risker i arbetsmiljön, samt att utveckla och sammanställa kunskap om hur vi kan förebygga sådana risker för att främja hälsa, arbetsförmåga och livskvalitet i befolkningen. Många av oss arbetar parallellt med forskning och utbildning, där vi har ett nära samarbete med Institutet för miljömedicin på Karolinska Institutet. Verksamheten är förlagd till Torsplan i Stockholm, nära Karolinska Institutet.

Om tjänsten:
Vi är en expertresurs som arbetar med kartläggning, metodutveckling, forskningssamarbeten, kunskapsspridning och undervisning.

I din tjänst kommer du huvudsakligen att leda och delta i projekt inom området organisatorisk och social arbetsmiljö. I arbetet ingår insamling och analys av data, rapportskrivning, seminarieverksamhet och annan kunskapsspridning, samt stöd till implementering av ny kunskap och metoder i olika verksamheter.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller har annan högskoleutbildning med inriktning mot beteende-/samhälls-/personalvetare, samt har kunskap inom organisatorisk och social arbetsmiljö.

Arbetet kräver god förmåga till självständigt arbete, god samarbetsförmåga såväl som noggrannhet och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Det är meriterande med utbildning och arbetslivserfarenhet inom området arbetsliv och hälsa. Meriterande är också doktorsexamen eller annan forskningserfarenhet inom relevant kunskapsområde, erfarenhet av arbete i tvärvetenskapliga projekt samt erfarenhet av kunskapsspridning.

Anställningsform: 
Tjänsten är en projektanställning på hel-/deltid under 12 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av: 
Enhetschef Katarina Kjellberg, tfn 08-123 371 75

Facklig företrädare:
Psykologförbundet, Liisa Holtay, tfn 08-123 404 84
SACO, Janne Virtanen, tfn 08-123 475 29

Övrig information:
SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård upp till högkostnadsskyddet, extra ersättning vid föräldraledighet, avtalspension samt försäkringar. Vi tillämpar även friskvårdstimme och har 3 000 kr i friskvårdsbidrag per kalenderår.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10172
Kontakt
  • Katarina Kjellberg, 08-12337175
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Liisa Holtay, 08-12340484
  • SACO, Janne Virtanen, 08-12347529
Publicerat 2023-01-05
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb