Logopedkliniken söker dig som är Vårdadministratör/Medicinsk Sekreterare


Om oss

Logopedkliniken har flera mottagningar i norra Stockholm men som vårdadministratör/medicinsk sekreterare är man placerad på mottagningen på Danderyds sjukhus. Hos oss arbetar idag drygt 100 medarbetare, logopeder, administratörer/medicinska sekreterare och dietist. Kliniken rymmer de flesta logopediska inriktningar för barn och vuxna.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att få en viktig roll som spindeln i nätet där du har kontakt med patienter, logopeder och läkare. Du kommer att skriva diktat cirka 20–30 procent av tjänsten. Resterande 70–80 procent sköter du sedvanliga arbetsuppgifter i reception, svarar i telefon och är behjälplig vid frågor, sköter bokning av patienter med mera. Arbetet är till stor del självständigt men du ingår i en grupp av administratörer. Denna tjänst bjuder på varierande arbetsuppgifter som är viktiga för att verksamheten ska fungera på daglig basis. Din närvaro är därför viktig!  

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Arbetstider är måndag till fredag, med ett överenskommet rullande schema 07:00-15:30, 7:30-16:00 och 8:00-16:30.  

 

Kvalifikationer

Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med administration inom sjukvården. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Personliga egenskaper

Det är viktigt för oss att våra patienter får bästa möjliga service och bemötande, vi tror därför att du har en mycket hög servicekänsla, är positiv och trivs bra i kontakten med människor. Du har lätt för att samarbeta med andra, du har en hög arbetskapacitet och är självgående. Då du sköter flera olika uppgifter parallellt så är det viktigt att du har en mycket god förmåga att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har lätt för att kunna se vad som behövs göras och räds inte att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
  

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10042
Kontakt
  • Åsa Hallgren, 08-12357936
Facklig företrädare
  • Vision , 0771440000
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-02-03

Tillbaka till lediga jobb