Tiohundra AB, Sommarannonser *

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänt semester söker vi vikarier till vår intensivvårdsavdelning på Norrtälje sjukhus.

 

Om tjänsten

Som sommarvikarie hos oss på IVA arbetar du i team tillsammans med i första hand erfarna undersköterskor där ni delar på arbetsuppgifterna utifrån kunskap och kompetensnivå. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med de arbetsuppgifter som du ska utföra. Du får flera veckors introduktion samt en introduktionsutbildning innan du börjar ditt sommarvikariat hos oss.

Anställningens omfattning, heltid/deltid, kan variera efter överenskommelse.

 

Om dig

Du som är utbildad undersköterska eller läser till ett vårdyrke och är i den senare fasen av din utbildning är varmt välkommen att söka arbete hos oss.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Om oss

Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som blev 2019 utsedd till fjärde bästa mindre sjukhus i Sverige. Sjukhuset får toppbetyg av både patienter och medarbetare och har ett välfungerande samarbete mellan olika enheter. Vår primärvård finns på olika platser i kommunen och arbetar innovativt med nya digitala arbetssätt och specialistmottagningar.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

 

Övrigt

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/8989
Kontakt
  • Kristina Jäderqvist, Enhetschef, 08-12326247
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0812326000
Publicerat 2023-02-01
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb