Södersjukhuset AB, Ortopedi, Arbetsterapi-och Fysioterapienheten

Arbetsterapi- och fysioterapienheten (AFE) är en egen enhet som tillhör verksamhetsområde Ortopedi. AFE försörjer alla verksamhetsområden på Södersjukhuset med arbetsterapi- och fysioterapi utom handkirurgen som har en egen rehabiliteringsenhet. På AFE arbetar ca 12 arbetsterapeuter och 35 fysioterapeuter. Vi har fyra kompetensområden med enhetsledare och en vårdenhetschef. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbeten och strävar efter, och stimulerar till att utveckla våra professioners roller på sjukhuset. 

SÖS kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm. SÖS erbjuder dig kompetensutveckling genom att lära i arbetet, handledning, nätverksträffar, teamarbete, delta i eller leda projekt samt utbildningar och kurser.

Vi erbjuder dig flera förmåner som anställd bland annat friskvårdsbidrag 3000 kr/år och en friskvårdstimme/vecka, tillgång till gratis personalgym, rabatterade priser hos flera friskvårdsaktörer (SATS, Friskis), subventionerad läkarvård/sjukvård från vårdgivare inom Region Stockholm.

Beskrivning:

Till den här tjänster söker vi dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta som fysioterapeut på akutsjukhus inom ortopedi. Tjänsten innebär att du gör bedömningar, utför åtgärder och planerar rehabiliteringsinsatser enligt fysioterapiprocessen av inneliggande patienter på sjukhuset. På Södersjukhuset har vi i uppdrag att bedriva akut initial rehabilitering av inneliggande patienter och verka för att vårdkedjan upprätthålls till hemmet, annat boende eller till primärvården. Södersjukhuset är ett universitetssjukhus och vi tar emot ca 60 studenter per år. Du behöver gilla och känna dig bekväm med att handleda studenter då studenthandledning ingår.

Arbetsuppgifter:

Du kommer göra bedömningar, informera och genomföra initial inneliggande rehabilitering av patienter på ortopedens vårdavdelningar. Arbetet är både självständigt och teambaserat. 

Vi söker Dig som gillar förbättringsarbete, tar eget ansvar för din utveckling, är självständig och samtidigt har stor förmåga till samarbete och flexibilitet. Du är glad och positiv. Självklart delar du vår värdegrund "För patienten - med patienten".

Kvalifikationer: 

Legitimerad fysioterapeut. Handledarutbildning är meriterande.

Villkor:

Tillsvidare heltid, helgtjänstgöring ingår

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.
Heltjänstgöring ingår var nionde vecka.
Tillträde snarast, senast 15/10 2022

Kvalifikationer:
Du är legitimerad fysioterapeut
Du skattar dig på steg 2 eller högre enligt region Stockholms kompetensstege.
Handledarutbildning är meriterande

 

 

 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5029
Kontakt
  • Louise Sandberg, 0725694308
  • Fatma Riahi, 0736825593
  • Alice Wallin, 0739661197
Facklig företrädare
  • Rebecca Tronarp, Fysioterapeuterna, SACO, 0736841173
Publicerat 2022-07-05
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Tillbaka till lediga jobb