Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård, Segeltorps vårdcentral

Vill du vara med och utveckla Segeltorps Vårdcentral?  Då är du varmt välkommen att söka arbete hos oss! Vi söker nu en specialist i allmän medicin med intresse för patientsäkerhet och ledarskap.

Vi är en mindre vårdcentral med stort hjärta för våra patienter och en god arbetsmiljö.

Vi har en allt åldrande befolkning och mellan år 2020 och 2030 beräknas andelen personer över 80 år öka med 49 procent. Primärvården står inför stora utmaningar för att kunna tillgodose det ökade behovet av vård samt omställningen till god och nära vård behöver vi utöka vår läkarbemanning men en ytterligare specialist i allmänmedicin. 

Så vi söker dig som har ett stort intresse för patientsäkerhet och ledarskap och vill bli en del av vår fina verksamhet och tillsammans med oss fortsätta hantera de utmaningar som primärvården står inför.

Segeltorps vårdcentral är en regiondriven vårdcentral och ligger i ett äldre villaområde i Huddinge kommun, ca 5 minuter med buss från Fruängen.

Vi har ca 7800 listade patienter och många av våra patienter är äldre. Vi har en stor hemsjukvård som fungerar väl.

Vi är en trygg och väl sammansvetsad grupp på ca 25 anställda som består av läkare, geriatriker, sjuksköterskor, distriktssköterskor, kurator, psykolog, medicinsk fotvårdare, undersköterskor, REKO och läkarsekreterare. Vi har eget labb och ett väl fungerade försäkrings medicinskt team. Vi har ett gott samarbete med övriga vårdcentraler i Huddinge kommun och har en god samverkan med våra vårdgrannar och andra aktörer. Läs mer om oss på www.segeltorpsvardcentral.se.

Många av oss har jobbat här länge och är mycket stolta över vår fina vårdcentral och den vård vi bedriver.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett omväxlande arbete kring akuta och kroniska sjukdomar, förebyggande insatser kring levnadsvanor samt patienter i alla åldrar. Handledning av AT- och ST-läkare ingår. Du kommer ingå i en läkargrupp där det finns gediget engagemang, kompetens och intresse inom de flera områden men vi saknar dig som har intresse för patientsäkerhet och ledarskap. Så tjänsten ger en möjlighet till MLA-uppdrag och för rätt person finns även möjlighet att framöver erbjudas ett förordnande som enhetschef. Som MLA ingår du i verksamhetens ledningsgrupp och deltar i SLSOs MLA närverk. Vi arbetar enligt nära vård principen och våra specialister har en listning i linje med socialstyrelsens rekommendationer. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité och SLSO erbjuder gedigen utbildning och deltagande i nätverk för medarbetare som är nya i sina uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer:  
Specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet från arbete i primärvården är meriterande. Samt om du tidigare arbetat med patientsäkerhet och haft rollen som MLA. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och flexibilitet.
Det är mycket meriterande om du tidigare innehaft rollen som MLA eller haft en arbetsledande roll alternativt har ett gediget intresse, stort engagemang och personlig lämplighet. 

Övrigt
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3858
Kontakt
  • Natalie Neikter, 0739145383
Facklig företrädare
  • Tim Bäckdahl, SLSOs Läkarförening, 08-12341798tim.backdahl@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-05

Tillbaka till lediga jobb