Medicinmottagningen söker en engagerad strokesjuksköterska som brinner för att utveckla verksamheten med oss. Här får du ta del av en spännande vardag med arbetsglädje, varierande arbetsuppgifter och en verksamhet med patienten i fokus. 

Strokemottagningen är en del av verksamhetsområde Geriatrik och Internmedicin. Profilpatienter på strokemottagningen är patienter som har fått strokediagnos eller TIA-diagnos.

Du kommer att vara delansvarig i vårdkedjan stroke på Södertälje Sjukhus.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande och du kommer att utveckla dina kunskaper både inom omvårdnad och medicin.  

Patienterna kommer till oss för återbesök efter inneliggande vård. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete, egen mottagning, telefonrådgivning samt vara delaktig i utvecklingen av strokevården på Södertälje Sjukhus. Du kommer även delta på teamronden på vårdavdelning. Utbildning av personal ingår även i detta uppdrag. Du kommer även samarbeta med alla i strokeflödet såsom akuten, vårdavdelning samt paramedicinsk kompetens. 

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är ansvarstagande och självständig person som vill var med och forma och driva vår verksamhet framåt! Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet och en vilja att lära, dela med sig av sin kunskap samt utvecklas är värdefulla. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, lösningsorienterad samt tar egna initiativ till förbättringar utifrån verksamhetens behov. Att du har god förmåga att samarbeta över professionsgränser och har god social kompetens. 

Dina kvalifikationer:  

Du är legitimerad sjuksköterska med stort intresse av strokevård och har minst två års erfarenhet av strokevård.

Det är meriterande om du har strokekompetensutbildningen.

Välkommen med din ansökan! Det är semestertider vilket kan innebära att återkoppling dröjer lite, men vi kontaktar dig så fort det är möjligt.

Anställningsform:  

Heltid 40 tim/v, Tillsvidareanställning. Dagtid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3780
Kontakt
  • Katarina Janhagen, 08-12324454
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-07-21
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb