Nu har du möjlighet att få jobba med ett härligt gäng på Surbrunns vårdcentral! 

Vi är en trivsam och välfungerande vårdcentral med cirka 13 300 listade patienter mitt i stan vid Odenplan. Vi har en hemsjukvård med cirka 65 inskrivna patienter. Vi har fokus på våra patienter och god arbetsmiljö och vi arbetar i fina lokaler som ligger centralt vid Odenplan. Det är en trevlig arbetsplats där vi ställer upp för varandra och försöker ha roligt tillsammans. Du kan läsa mer om oss på Surbrunns vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om oss på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Alla förekommande arbetsuppgifter som undersköterska på mottagning, tex BT, EKG, provtagning och enklare såromläggningar. Detta görs utifrån individuella delegeringar där det krävs att du klarar kunskapsprov samt visar praktiskt att du har de kunskaper som krävs för uppdraget. Visst arbete i hemsjukvården kan förekomma.

I den här tjänsten vill vi också att du ska kunna arbeta med enklare administrativa delar som tex. bokningar i Take Care, hantering av vissa digitala ärenden i Alltid Öppet och administrativa ärenden i Teleq.

Kvalifikationer:

Undersköterska med bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av att ha arbetat i svensk sjukvård, primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare samt arbete med olika digitala system är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3778
Kontakt
  • Malin Nuss, Verksamhetschef, 0730-881653
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb