Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd. 141 DS

Beskrivning

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vår psykiatriska heldygnsvårdsenhet som specialiserar sig på att behandla nydebuterad psykossjukdom. På vår avdelning har vi arbetat aktivt med att minska sjuksköterskans administrativa börda och strävar efter att låta dig arbeta med din profession, omvårdnad av personer som lider av psykisk ohälsa.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en stimulerande och givande arbetsplats där du kontinuerligt får möjlighet att lära dig och utvecklas. Hos oss står även arbetsglädje i fokus och vi tror på att ha roligt på jobbet. Du kommer att ingå i en engagerad och samarbetsvillig grupp där ärlig och uppriktig kommunikation är nyckeln till en framgångsrik verksamhet.

Som sjuksköterska hos oss får du inte bara frihet att lägga upp ditt eget arbete, utan också möjligheten att påverka din arbetssituation. Vi värdesätter dina åsikter och idéer, och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där du kan trivas och känna dig motiverad.

Om du är en legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri och nydebuterad psykossjukdom, och söker en arbetsplats där du kan ta del av förmåner såsom fri sjukvård, friskvårdsbidrag, arbetsskadeförsäkring och tjänstepension, samtidigt som du trivs i en arbetsmiljö med hög kunskapsnivå och ärlig kommunikation, så är detta tjänsten för dig!

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Kliniken har ca 550 anställda fördelade åtta vårdavdelningar, på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fyra subspecialiserade mottagningar/enheter och en mobil akutenhet.

Psykiatrisk heldygnsvård är i ständig utveckling och du som sjuksköterska på avdelningen arbetar tillsammans med arbetsgruppen i förbättrings- och utvecklingsarbete för att säkra en högkvalitativ vård med patienten i centrum. Vi är just nu under en stor utveckling på avdelningen med nya uppdraget ” Nydebuterad psykos” och du ingår självklart i den utvecklingen med möjlighet att påverka och forma arbetssätt och avdelningen. Vi vill därför att du som medarbetare ska känna möjlighet att utvecklas i din roll och löpande få ny kunskap genom;

Olika typer av internutbildningar för specifika arbetsuppgifter och ansvarsområden Individuellt utformad introduktion som möjliggör att du växer in i arbetet som sjuksköterska inom psykiatrisk heldygnsvård.

Vi erbjuder även;

Goda möjligheter att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbeten.
Bergenträning kontinuerligt för att minska tvång i vården och förebygga hot och våld.
Förmåner i form av fri sjukvård i öppenvård, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag (5000 kr/år)

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du en central roll som arbetsledare och du är en förebild i psykiatrisk omvårdnad. Du arbetar dagar, kvällar och helger på schema tillsammans med skötare, läkare och paramedicin.

Möjlighet att bygga ett bra nätverk med andra sjuksköterskor inom kliniken. Du arbetar självklart med patienten i fokus och har ett lågaffektivt bemötande. Huvuddelen av arbetsuppgifterna består av psykiatrisk omvårdnad med fokus på kommunikation, att skapa trygghet samt planering och organisation av patientens vårdprocess.

Dokumentation sker i Take Care journalsystem.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska. Erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård är meriterande.
Som person är du innovativ, flexibel och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning enl. ök. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3772
Kontakt
  • Enhetschef, Robert Holmberg, 0812344053
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-11

Tillbaka till lediga jobb