Om oss:

Hallunda Vårdcentral är en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling, utbildning och erfarenhetsutbyte.

Hallunda Vårdcentral är en väletablerad mottagning som vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande mot hela befolkningen i vårt område. Vi arbetar exempelvis hälsofrämjande med obesitas.

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med goda arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö, trevlig personalgrupp med mycket arbetsglädje och engagemang, "högt i tak", och ett modernt ledarskap med lyhördhet, delaktighet och tillit i fokus. Vi erbjuder en arbetsplats där all personal har möjlighet att påverka och samtidigt jobba med det de är bäst på. Trivs vår personal blir det också bra för patienterna!

Vi provar gärna nya idéer och inriktningar och är måna om din vidareutbildning och utveckling.

Du får förmåner i form av flextid, friskvårdspeng á 5000 kr/år, möjlighet till friskvård under arbetstid, sjukvårdsersättning samt kontinuerlig kompetensutveckling som anpassas efter dina drivkrafter och behov. Vi har en individanpassad inskolning.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för sjuksköterskedelen av diabetesvården tillsammans med teamet för Diabetesmottagning. I detta team sker det även möten månadsvis i syfte att förbättra diabetesvården. Du kommer att ha ett nära samarbeta med vår koordinator för diabetes och Ni kommer tillsammans även att sköta väntelista och kallelser till årskontroller.

Alla arbetsuppgifter för sjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentral kommer förekomma men ditt huvudsakliga fokus kommer att vara patienter med diabetes och andra patienter som behöver livsstilsförändringar.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten och du har därför även möjligheten att arbeta med detta.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid 40h/vecka. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska eller leg. sjuksköterska med genomgången diabetesutbildning. Önskvärt är att du tidigare arbetat i primärvården och har erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Du har en positiv attityd, har ett patientfokuserat tänk och kan arbeta självständigt. Du kommer att ha kontakt med olika typer av patienter vilket kräver att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga.

Har du inte en specialistutbildning inom diabetesvård men är intresserad av jobbet och kan tänka dig utbildning inom detta, då är du också välkommen att söka tjänsten!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hallunda
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3659
Kontakt
  • Lena Herö-Karlsson, verksamhetschef, 08-12342301/073-5955354
  • Juoell Abied, Enhetschef , 0734382695
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, Vårdförbundet, 08-12340493ulrika.sundbye@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-16
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb