Välkommen till Fisksätra vårdcentral!

Vi är en liten familjär vårdcentral med 15 medarbetare och cirka 4 200 listade patienter. Du blir en kollega, idag, till en specialist som arbetar 100% samt två ST-läkare. Vårdcentralen bedrivs i Region Stockholms regi och som en del av primärvården erbjuder vi olika former av medicinsk behandling, rehabilitering, omvårdnad och förebyggande hälsovård. Fisksätra vårdcentral ligger i Fisksätra centrumbyggnaden. Fisksätra vårdcentral har ett nära samarbete med Ektorps vårdcentral.

Fisksätra är ett område som expanderar, det byggs nya bostadsrättshus i centrumet och hela centrum området genomgår en stor upprustning. Fisksätra är ett multikulturellt område med en befolkning som ursprungligen kommer från många delar av världen. Vi på vårdcentralen arbetar med att skapa trygghet hos patienterna, kontinuitet samt god patientsäkerhet och vi känner våra patienter väl.

På vårdcentralen finns husläkarmottagning, lokalt PNA -labb och en barnavårdscentral och som har ett nära samarbete med Familjecentralen som ligger i samma lokaler. Hit tar du dig lätt med bil samt med Saltsjöbanan eller buss. Ektorps vårdcentral ansvarar för hemsjukvårdspatienterna. 

Vi kan erbjuda arbete som verkligen gör skillnad och där du som allmänspecialist behövs. Det finns stabilitet i personalgruppen, men vi behöver få en allmänspecialist till. Vi har arbetat hårt med att strukturera och utveckla verksamheten, som nu har tydliga och kända processer och flöden. I år fokuserar vi på försäkringsmedicin och har, förutom teamarbete med REKO, även etablerat bra och nära samarbete med Nacka kommun, bl.a. enheten för försörjningsstöd. 

Styrning och ledning utgår från ett tillitsbaserat ledarskap och engagerad medarbetarskap. Vi driver verksamhetens förbättringsarbete och utveckling tillsammans, utan prestige men med mycket hjärta och glädje.

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss erbjuds du ett varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. Möjlighet finns även för tjänstgöring på BVC. Vi värnar god fortbildning och hög medicinsk kvalitet.

Handledning av ST-läkare och AT läkare ingår i dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Personliga egenskaper:
Du har god empatisk förmåga, och uppskattar det dagliga kliniska patientarbetet med dess komplexitet och variation. Att ge ett professionellt och gott bemötande är en självklarhet. Vi tror att du som person har ett positivt förhållningssätt, ser lösningar och är flexibel. Du kan och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team samt vill vara med och utveckla verksamheten. Vidare har du god samarbets- och organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder flextid, friskvårsbidrag, fortbildning, löneväxling och fri sjukvård.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Marie Pilhjerta, verksamhetschef på Fisksätra vårdcentral, 076- 949 54 62 om du vill så kan du få prata med vår andra specialist om arbetet på Fisksätra vårdcentral.

Kontakt till facklig företrädare:
Ylva Sandström läkarföreningen, 08-123 67 936

Övrig information:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad och vill veta mer?  Tveka inte - hör av dig och kom ut på ett besök och prata gärna med vår specialist Erik.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, deltid kan diskuteras
Ort Fisksätra
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3648
Kontakt
  • Marie Pilhjerta, 070-9495462
Facklig företrädare
  • Ylva Sandström, läkarföreningen, 08-12367936
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb