Vill du vara en del av vårt engagerade team? Just nu söker vi en ersättare för en föräldraledig kollega. På vår arbetsplats finns god stämning, hög kompetens och stor möjlighet till utveckling där du kommer att ha stöd av inte mindre än 15 kollegor. Välkommen att jobba tillsammans med oss!

 

Vårt anställningserbjudande

Vi söker dig som vill bidra till vår enhet som dietist med huvudområde neurologi och hjärta.

Dietistenheten arbetar brett över sjukhusets samtliga verksamhetsområden, vilket erbjuder många intressanta nutritionsuppdrag. Vi ser oss som ett team och hjälper vid behov varandra prestigelöst över våra kärnområden. Vi arbetar aktivt med utveckling och sätter nutritionen i centrum genom hela vårdkedjan.

Danderyds sjukhus är ett sjukhus i expansion och har nära till bra kommunikationer som tunnelbana, bussar och Roslagsbanan. Förmåner som erbjuds är tex friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård. Vi har även fina personalbostäder om du inte har löst boendefrågan i Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innefattar både sluten- och öppenvård med ett nära samarbete med övriga professioner. Du ansvarar själv för att planera patientflödet varför god prioriteringsförmåga är viktigt.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist. Erfarenhet från akutsjukvård samt arbete med enteral och parenteral nutrition är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du är självgående och har förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv. Serviceinriktad och flexibel samt van vid att skapa relationer och samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3642
Kontakt
  • Robin Järnmark, 08-12357212
Facklig företrädare
  • Kerstin Ekhom Larsson, Naturvetarna, 08-12355048
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb