Enheten Informationsteknik inom Teknik, Utveckling, Fastighet och Försörjning (TUFF) söker en serviceinriktad IT-samordnare.

Vi har breda kontaktytor både internt och externt samt ges möjligheten att arbeta innovativt i en stabil organisation. Verksamhetsutveckling och roliga, utmanande projekt gör vårt arbete spännande varje dag.

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Inom enheten Informationsteknik arbetar IT-samordnare, objektspecialister och förvaltningsledare  i olika projekt och uppdrag tillsammans med sjukvårdspersonalen för att utforma bra IT-stöd för vården. Vi arbetar även med regionala och nationella tjänster inom vården.
Informationsteknik ansvarar för att utveckla, förvalta och tillhandahålla IT-tjänster för Danderyds sjukhus. Vi ser också till att sjukvården har en effektiv och säker informationshantering.

Som IT-samordnare håller du dig informerad om utvecklingen inom området samt tar eget ansvar för ditt nätverk och din kompetensförsörjning. Arbetet bedrivs i nära samarbete med vården och med TUFFs övriga enheter.

Som IT-samordnare på DS ger du vårdpersonalen stöd och hjälp med sjukvårdens
vårdinformationssystem.
Varje IT-samordnare är kontaktperson gentemot några av sjukhusets verksamheter. Det innebär dels ett information/utbildningsansvar samt att samordna beställningar gentemot Serviceförvaltningen IT som är vår huvudsakliga leverantör av teknik och IT-tjänster.
Arbetsuppgifterna består dessutom av att:
• Ge support i sjukhusets vårdinformationssystem
• Administrera behörigheter i vårdinformationssystemen
• Deltagande i projekt
Vi ansvarar för support, systemförvaltning, utveckling och utbildning i systemen. Vi följer utvecklingen, förvaltar och stödjer införandet av e-tjänster till vårdgivare och innevånare. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten och medarbetare inom TUFF samt övriga lokala och regionala förvaltningar. Arbetsuppgifterna består i att leda och praktiskt delta i operativt förvaltningsarbete för vårdstödjande system. 

 

Kvalifikationer
Det är meriterande om du har arbetet inom vårdverksamhet och därmed skaffat dig god kännedom om vårdens behov av IT-stöd och du har en mycket god datorvana och intresse för IT-frågor. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och skriftligt.

 

Personliga egenskaper
För oss är personliga egenskaper oerhört viktiga. Här ser vi att du är självständig, drivande och
målinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. Du har serviceanda samt god samarbetsförmåga och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är en god lyssnare och en tydlig kommunikatör som engagerar andra. Du är positiv och ser problem som utmaningar istället för hinder. Om du har dessa egenskaper så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till vår vardag.
Vi förutsätter också att du:
• Har lätt för att skapa kontakt med människor och gillar att samarbeta
• Engagerar dig i både vårdverksamheten och DS som företag
• Nyttjar din vårderfarenhet för att hitta smarta och effektiva arbetssätt i våra IT-system
• Tar ansvar för att strukturera och organisera ditt arbete
• Är stresstålig och pedagogisk 

 

Övrigt

På Danderyds sjukhus har vi friskvårdsbidrag och tillgång till gym med personliga instruktörer. Det finns goda kommunikationer med buss och tunnelbanan, bra cykelvägar och gott om cykelställ. Bilparkering finns, likaså tillgång till elladdstolpar.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3455
Kontakt
  • Alexandra Görmarker, 0722500862
Facklig företrädare
  • Marie Sjöndin, Vision, 08-12358659
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb