Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning 70 Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.


Söker DU nya utmaningar inom psykiatrisk heldygnsvård? Avdelning 70, söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa. Patientfokus, kvalitet, arbetsmiljö och glädje är viktigt på vår arbetsplats.

Vi finns i fräscha lokaler på Nacka Sjukhus och här har vi också fem andra psykiatriska grannavdelningar som vi samarbetar mycket med. I september öppnar ytterligare tre psykiatriska avdelningar, vilket gör att vi totalt kommer bli nio heldygnsvårdavdelningar här på Nacka sjukhus. Avdelningen har 16 vårdplatser och är inriktat mot Allmänpsykiatri.

Arbetsområdet inom psykiatrisk heldygnsvård är brett och arbetet här på avdelningen är både spännande och varierande. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare gemensamt för att ge våra patienter bästa möjliga vård och till vår hjälp har vi kurator och arbetsterapeut. Vi arbetar i team för att ge nära vård och alltid ha var patients individuella behov i fokus.

 

Ditt arbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska förväntas du leda omvårdnadsarbetet kring våra patienter, vilket innebär att planera och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i ronder tillsammans med läkare och övrig personal, samt utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Tillsammans arbetar vi med att främja kvalitet och arbetsmiljö på avdelningen. Vi använder oss av TakeCare som journalföringssystem. I arbetsuppgifterna ingår även stödsamtal med patienter samt kontakt och samordning med andra vårdgivare, kommun och anhöriga/närstående.

 

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller med specialistutbildning i psykiatri, dock inget krav. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du stabil och trygg i din yrkesroll men även flexibel och har ett positivt förhållningssätt. Eftersom du förväntas leda omvårdnadsarbetet ställs även krav på en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt samarbeta med dina kollegor. Våra patienter har ett varierande behov och det är därmed viktigt att du är lyhörd och har en helhetssyn på människan samt har ett professionellt förhållningssätt. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet."

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid, 38:15 tim/v.

 

Vi erbjuder bland annat:

  • En introduktion som är individuellt anpassad utifrån din kompetens och erfarenhet
  • Specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning.
  • Som specialistsjuksköterska finns möjligheten att utnyttja din spetskompetens genom att inneha en funktionsroll inom olika ansvarsområden där fokus ligger på förbättringsarbete samt långsiktigt strategiskt arbete. Du arbetar en viss procent administrativt inom ramen för denna roll.
  • Flextid och friskvårdsbidrag 5000 kronor/år samt friskvårdstimma

Fri sjukvård i öppenvård

 

Övrig information:

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

 

Låter det intressant?

Skicka in ditt CV och personligt, vi ser fram emot att få träffa dig och visa mer av vår verksamhet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3442
Kontakt
  • Eva Stööp Goldinger, 08-12368478
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340492
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-18

Tillbaka till lediga jobb