Har du erfarenhet av att arbeta med patienter som har hudsjukdomar? Gillar du dessutom att arbeta självständigt och värderar ett gott samarbete? Vi söker nu en hudsjuksköterska till vår mottagning.

 

Vårt anställningserbjudande

 

På Hudkliniken arbetar i dagsläget ett team på 14 medarbetare läkare, sjuksköterskor undersköterskor och sekreterare. Vi behöver nu förstärka vårt team med en sjuksköterska. Du blir en viktig del i teamet och kommer att samarbeta med både läkare och undersköterskor. Vi tar emot patienter med allehanda hudsjukdomar, bensår och hudtumörer, där specialistvård behövs.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning
 

Som sjuksköterska kommer du att utföra varierande arbetsuppgifter, såväl självständigt som i team, vilket gör det viktigt att du som person är flexibel och självgående. Vi utför många olika behandlingar och även mindre operationer.

Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innefattar patientnära kontakt med självständiga sjuksköterskebesök, läkemedelsbehandlingar, bensår och såromläggningar, telefonrådgivning och bokningar samt assistans på konsultuppdrag på sjukhuset. Arbetsgruppen har ett bra samarbete och vi har roligt tillsammans.

Arbetet är förlagt till dagtid på mottagningen, måndag till fredag.

 

Kvalifikationer
 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom hud. Svenska C1 är ett krav.

Meriterande:

  • erfarenhet av hudsjukdomar
  • erfarenhet av sår och bensår
  • erfarenhet av kvalificerad patientrådgivning
  • erfarenhet från öppenvård

 

Personliga egenskaper
  

Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem samt värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3400
Kontakt
  • Victoria Zekkar, 08-12356471
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb