Vill du bli en av oss? Välkommen till vårt härliga gäng!

Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidaretjänst på vår mottagning i Högdalen. Rehab Södra är en resultatenhet inom SLSO, Stockholms läns sjukvårdsområde. Vi består av ca 130 medarbetare på fyra olika mottagningar och bedriver primärvårdsrehabilitering. På vår mottagning i Högdalen arbetar ca 15 personer, varav 10 är fysioterapeuter! Ditt arbete kommer att präglas av patientens fokus, arbetsglädje och inställningen att alla människor är lika mycket värda.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika diagnoser och funktionsnedsättningar. Du får gärna ha erfarenhet av och nyfikenhet på bredden i primärvårdsuppdraget. Ditt uppdrag kommer i huvudsak vara mottagningsarbete, men det kan komma att bli aktuellt med hembesök där du tillsammans med arbetsterapeut eller ensam gör besök i patienters hem. Hembesöken utförs med bil eller el-cykel. Arbetet består av bedömning och behandling av patienter, individuellt och i grupp.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer:

  • Leg sjukgymnast/fysioterapeut med kandidatexamen 180 hp
  • Magisterexamen är meriterande
  • Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande
  • B-Körkort

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har en positiv attityd och god förmåga att prioritera i ditt arbete. Då Region Stockholm är en organisation i ständig utveckling krävs ett flexibelt arbetssätt och en positiv inställning till utveckling och förändring. Därutöver krävs god samarbetsförmåga för att klara sitt arbete fullt ut. Du bör uppskatta variationen mellan självständigt arbete och vara en del av ett team. Du ska också vara lyhörd och ha lätt att skapa nya kontakter, samt gärna dela med dig av din kunskap både till patienter och kollegor.

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef
Malin Hagenbjörk, mail: malin.hagenbjork@regionstockholm.se, tel: 072 222 23 98

Övrig information:
För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Intervjuer kommer ske kontinuerligt.          

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3293
Kontakt
  • Malin Hagenbjörk, 072-2222398
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb