Vi söker en barnmorska eller sjuksköterska till Stockholms Mansmottagning 80% och Stockholms mottagning för sexuell hälsa 20%.

Om oss:

Är du intresserad av sexualmedicin och vill arbeta med sexuell hälsa?

Stockholms mansmottagning är en sex- och samlevnadsmottagning som vänder sig till alla män och transpersoner. Stockholms mansmottagning (SMM) ligger i Kista Galleria. Stockholms mottagning för sexuell hälsa ligger på Oliver Cronas väg 7, vid Sabbatsbergs sjukhus (SMSH) och vänder sig till alla kön.

SMM och SMSH ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i livets alla skeden. Vi bedriver psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, somatisk specialistvård, närakuter, habilitering, hjälpmedel och centrum för forskning. Tillsammans är vi drygt 11 500 medarbetare. Våra medarbetare gör skillnad nu och i framtiden. 

Vi erbjuder undersökning, provtagning och behandling av sexuellt överförda infektioner (STI), samt stöd, råd och psykologisk behandling för sexuella och relationella problem.  På SMSH erbjudes även preventivmedelsrådgivning. Vi ger även utbildnings- och informationsinsatser till andra vårdgivare. Vi använder chatt och videomöten i appen Alltid Öppet som ett komplement till fysiska besök på mottagningen.

Personalgruppen består av sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och läkare med bred kompetens inom det sexualmedicinska och sexologiska fältet. Mer information om vår verksamhet hittar du på vår hemsida, Stockholms mansmottagning och Stockholms mottagning för sexuell hälsa (stockholmsexuellhalsa.se)

Vi erbjuder:

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.

På mansmottagningen tillämpas flextid och vi har generösa friskvårdsförmåner. Mer information om våra förmåner hittar du på vår hemsida, Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsbeskrivning:

Vi söker sjuksköterska eller barnmorska med intresse för att arbeta med sexuell hälsa. I det kliniska mottagningsarbetet ingår bland annat provtagning för STI, konsultationer och rådgivning på telefon, videomöten och chatt.

Du förväntas vara trygg med att prata om sex och sexualitet och du behöver vara förberedd på att synen på sexualitet och vad som anses vara normalt/sunt varierar mellan individer. Då patientmöten på mansmottagningen sker både fysiskt på mottagningen och digitalt via videomöten och chat är det bra om du har vana av den sortens arbete.

Kravspecifikation:

  • Legitimerad sjuksköterska alternativt barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Meriterande:

  • Vidareutbildning inom sexologi och/eller sexualmedicin
  • Tidigare erfarenhet av arbete på sexualmedicinsk verksamhet
  • Om du har smittspårningsutbildning och -vana är det också meriterande

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Tjänsten fördelas 80% på SMM och 20% på SMSH. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi vill att arbetet ska tillföra energi till ditt övriga liv och inte tvärtom. För att uppnå detta vill vi att du är ambitiös och engagerad i ditt jobb samtidigt som du har en hälsosam distans mellan dig själv och din yrkesroll. Idéer till att utveckla dig själv och verksamheten är spännande drag som vi uppskattar. I och med att vi är en liten verksamhet, krävs det att du är trygg i din yrkesroll. Den som jobbar på vår mottagning behöver vara flexibel, lösningsorienterad och van vid att ta eget ansvar i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information:

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3292
Kontakt
  • Hedvig Eisen, Bitr. Verksamhetschef, 08-12336025/072-7112669
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340490
  • Clara Hultqvist, SRAT, 08-12335778
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb