Tema Inflammation och Åldrande, N446 ME Endokrinologi

Är du undersköterska med bred erfarenhet av mottagningsverksamhet och administrativa ansvarsområden? Då ska du läsa vidare!

Du erbjuds

 • individuellt introduktionsprogram anpassad till verksamheten och baserad på dina tidigare erfarenheter
 • omväxlande arbetsuppgifter inom högspecialiserad vård med patienten i ständigt fokus, du kommer vara en viktig del i det vårdteam som finns runt patienten
 • möjligheten att bli en del av ett härligt team med unik spetskompetens där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

ANOVA bedriver verksamhet i flera underavdelningar och det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi arbetar också med att utreda och behandla personer med könsdysfori.

Hos oss arbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, biomedicinska analytiker, kuratorer, hudterapeuter samt administrativ personal. Vi är en högspecialiserad verksamhet med aktiv forskning och utveckling och mycket externt utbyte både inom och utom landet.

Som undersköterska vid ANOVA har du en central roll i kontakten med patienter och vårdgivare, huvudsakligen via telefon och Alltid Öppet, men också genom andra kontaktvägar. Din kontakt med patienten innefattar olika typer av ärenden såsom av/ombokningar, receptförfrågningar och information kring väntetider. Du ansvarar för bokningar, kallelser och hantering av diverse ärenden som inkommer via patienttelefon och Alltid Öppet. I arbetet ingår även viss blodprovstagning och att avlasta på blodtappningsmottagningen. Då verksamheten bedriver flertalet forskningsprojekt kommer uppgifter relaterade till dem att förekomma.

Hos oss är ingen dag den andra lik och tempot är stundtals högt vilket betyder att dina arbetsuppgifter varierar stort beroende av verksamhetens behov.

Vi söker dig som

 • har ett genuint intresse för vårdens huvuduppgift: att tillhandahålla god hälso- och sjukvård med fokus på den enskilda personens unika behov
 • är lyhörd och förstår värdet av att vara professionellt engagerad i vården av patienten
 • tycker om att arbeta med personer med olika bakgrund och kunskaper och kan på ett övergripande plan värdera behovet av olika speciella behov
 • är flexibel och är beredd att omprioritera bland dina arbetsuppgifter samt har förmåga att arbeta i ett stundtals högt tempo
 • är van vid samt har beredskap att hoppa in och ta hand om mycket varierande uppgifter, från att hålla ordning i gemensamma lokaler till att dokumentera vårdhändelser.

Kvalifikationer

Krav:

 • Bevis om skyddad yrkestitel för undersköterskor eller arbetsgivarintyg som styrker att du hade tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023 i enlighet med övergångsbestämmelserna (2021:739) i Patientsäkerhetslagen (2010:659). Du som söker med arbetsgivarintyg ska bifoga betyg från din undersköterskeexamen. 
 • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
 • Erfarenhet av patientkontakt via telefon
 • Erfarenhet av administrativa uppgifter inom vården
 • Erfarenhet från mottagningsverksamhet
 • Erfarenhet av TakeCare

Meriterande:

 • Erfarenhet av Alltid Öppet
 • Erfarenhet av TeleQ

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka in din ansökan redan dag!

För att din ansökan ska bedömas komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller arbetsgivarintyg som styrker tillsvidareanställning som undersköterska 1 juli 2023. Notera att du som söker med arbetsgivarintyg även behöver bifoga betyg från din undersköterskeexamen för att ansökan ska bedömas komplett.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor här.

Läs mer om övergångsbestämmelserna i Patientsäkerhetslagen (2010:659) här.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-05-01
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3287
Facklig företrädare
 • Kommunal, kommunal.karolinska@regionstockholm.se.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb