Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa

Vill du ha ett meningsfullt extrajobb/sommarjobb där du gör verklig skillnad? Välkommen att höra av dig till oss redan idag!

Om oss:

Safiren är ett boende för barn med omfattande funktionsnedsättningar och stora medicinska omvårdnadsbehov. Vi arbetar för att ge barnen goda förutsättningar för välmående och utveckling i en så hemlik miljö som möjligt. Safiren är en verksamhet inom Habilitering & Hälsa. På Safiren arbetar en enhetschef, sjuksköterska, undersköterskor och omsorgspersonal. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion och en trivsam arbetsplats. Vår verksamhet ligger i Vallentuna.

Om tjänsten:

Du kommer att utföra vård och omsorg och genom allmän medicinsk omvårdnad ge barnen en trygg tillvaro med hög livskvalité och en meningsfull fritid.

Barnen som vistas på Safiren har ofta muskelsvaghet, spasticitet, slemproblematik, andningspåverkan och nutritionssvårigheter.

Vi strävar efter att du ska bli så självständig som möjligt i ditt arbete men du arbetar aldrig själv.

Anställningsuppgifter:

Timanställning. Vi söker dig som kan arbeta här på Safiren i sommar, dag/kväll/helg. Vi ser gärna att du ska kunna påbörja din introduktion så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocess.

Tillträde efter överenskommelse.

Om dig:

Vi ser det som en fördel om du är undersköterska eller har annan (avslutad eller pågående) hälso-och sjukvårdsrelaterad utbildning men viktigast för oss är ditt förhållningssätt till att möta behoven hos barnen i vår verksamhet. Du är initiativtagande ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Då mycket av vår information/dokumentation är skriftlig är det ett krav att du har adekvata kunskaper i det svenska språket.

Vi ser gärna att du bor i närheten då det ibland kan handla om kortare arbetspass alternativt arbetspass som bokas med kort varsel.

Varmt välkommen att höra av dig!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Efter behov
Ort Vallentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3199
Kontakt
  • Anette Willsteen, 08-12335197
Facklig företrädare
  • Erika Mellkvist, Kommunal , 08-12340470
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb