Du som trivs med att arbeta inom slutenvården är välkommen till Södertälje Sjukhus och en av våra vårdavdelningar i sommar. Vi erbjuder inskolning efter behov och delaktighet i schemaplaneringen.

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Södertälje Sjukhus är ett litet sjukhus med 9 slutenvårdsavdelningar med följande specialiteter:

AVD 8                 Internmedicin/stroke och neurologi

AVD 10               Internmedicin/kardiologi

AVD 23               Internmedicin/infektion och lungsjukdomar

AVD 18               Allmänkirurgi och gynekologi

AVD 19               Ortopedi och urologi

AVD 20               Geriatrisk stroke- och ortopedisk rehab

AVD 26               Geriatrik med inriktning demensvård

AVD 27               Allmängeriatrik

PVA                    Palliativa avdelningen

Bemanningsresursen är vårdavdelningarnas gemensamma bemanningsenhet som samordnar de interna bemanningssjuksköterskorna, avdelningarnas timanställda och externa resurser. Vi hittar rätt avdelning för dig!

Vårdavdelningarna och Bemanningsresursen tillhör samma verksamhetsområde, Vård, och arbetar tillsammans för att hålla omvårdnaden i fokus. Vi deltar också i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession. 

Dina personliga egenskaper:

- Du är konstruktiv och lösningsorienterad i det dagliga arbetet som ställer stora krav på din förmåga att löpande kunna omprioritera bland dina arbetsuppgifter.

- Du är professionell i ditt beteende på arbetsplatsen och har ett gott bemötande gentemot patienter, anhöriga och kollegor.

Dina kvalifikationer:

- Du har minst två års yrkeserfarenhet som leg. sjuksköterska inom svensk somatisk slutenvård och du ska med en kortare introduktion på avdelningen kunna arbeta självständigt och bidra till verksamheten.

- Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Anställningsform:

- Vikariat fr.o.m. juni-augusti, hel- eller deltid.

- Utöver månadslön/timlön tillkommer övriga ersättningar enligt kollektivavtal (OB-ersättningar, dubbelt natt-OB, övertidsersättning och tjänstepension).

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller deltid
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3147
Kontakt
  • Karin Masus, 08-12325212
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Cecilia Asp Paulrud, 08-12324000
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb