Vi söker nu en driven och engagerad allmänspecialist för att stärka vårt team på Hallstaviks vårdcentral! Som allmänspecialist hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att erbjuda högkvalitativ vård till våra patienter. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stödjande miljö där ditt engagemang för patienternas välbefinnande värdesätts högt. Om du är intresserad av att göra en verklig skillnad i en trivsam och utvecklande miljö, är detta rätt plats för dig!

Om tjänsten

På Hallstaviks vårdcentral värdesätter vi bred kompetens och självständighet, och vi strävar efter att erbjuda god fortbildning och hög medicinsk kvalitet. Som allmänspecialist hos oss kommer du att träffa patienter i alla åldrar, både i akuta och planerade mottagningar, både digitalt och fysiskt.

I din roll kommer du även att handleda AT-, ST- och BT-läkare samt stödja andra yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Du motiveras av att leverera hög kvalitet i ditt arbete och är en god samarbetspartner bland kollegorna.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

 • Sedvanligt mottagningsarbete vilket inkluderar årsbesök och utredningar, akutbesök, mindre kirurgiska ingrepp 
 • Rondarbete med sjuksköterska
 • Fortlöpande kvalitetsarbete både på den egna enheten samt gemensamt inom primärvården Tiohundra.
 • Handledning av studenter och övriga yrkeskategorier
 • Digitala vårdmöten

Om vårt erbjudande:

 • Vi erbjuder möjligheter till distansarbete för att möjliggöra en mer balanserad livsstil för våra medarbetare.
 • Vi värdesätter kontinuerlig kompetensutveckling och erbjuder både schemalagd intern fortbildning och möjligheter till extern fortbildning för att säkerställa att våra medarbetare är väl rustade för sina uppgifter.
 • Vi förstår att pendling kan vara en utmaning och erbjuder flexibla lösningar för att underlätta för våra medarbetare.
 •  Det finns möjlighet till sidouppdrag inom exempelvis BVC eller hemsjukvård för de som är intresserade av att bredda sin erfarenhet och kompetens.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

 • Vara utbildad specialist i allmänmedicin med svensk legitimation
 • Goda språkkunskaper i svenska i skrift och tal
 • Erfarenhet av primärvård
 • Körkort för bil

Du är stabil i din yrkesroll och står trygg i dina beslut samt ser möjligheter snarare än hinder. Du har personlig mognad, vilket innebär att du är självmedveten, ansvarstagande och kan hantera stressiga situationer på ett lugnt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och har en stark vilja att hjälpa andra, vilket innebär att du alltid strävar efter att ge patienter bästa möjliga vård och bemötande. Du är positiv till nytänkande och kvalitetsutveckling samt intresserad av digital utveckling. Vi ser även att du värdesätter laganda samt har förmågan och viljan att ta egna initiativ. Att vara flexibel i rollen innebär att kunna anpassa sig efter olika situationer som kan uppstå för att säkerställa bästa möjliga vård och service för patienterna.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Hallstaviks vårdcentral är belägen i norra delen av Norrtälje kommun och är region Stockholms nordligaste vårdcentral. Vi har ca 4700 listade patienter och 18 anställda. På vårdcentralen finns även BVC och MVC. Hos oss får du trevliga kollegor med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är en stabil arbetsgrupp som präglas av ett gott arbetsklimat. Vi har den mindre vårdcentralens fördelar såsom närhet till patienterna, stark teamkänsla och korta beslutsvägar.

Vi har ett team för psykisk hälsa samt fler sköterskeledda specialistmottagningar så som diabetes-, astma/KOL-, hjärtsvikts-, hypertoni- och äldremottagning samt mottagning för kognitiv svikt. Vi har drygt 4 mil till akut- och närakutmottagningarna i Norrtälje vilket ibland leder till patientmöten av mer akut karaktär som inte är lika vanligt förekommande på de vårdcentraler som ligger mer centralt. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Hallstavik
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3018
Kontakt
 • Marie Sjöblom, 08-12330206
Facklig företrädare
 • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb