Beskrivning

På Nacka RehabCentrum finns all rehabilitering inom öppenvård samlad under samma tak i välutrustade lokaler som innehåller både terapibassäng, gym, gymnastiksalar och träningskök. Förutom primärvårdsrehabilitering inklusive neuroteam, lymfterapi, kiropraktor och naprapat bedriver vi specialiserad fysioterapi inom idrottsmedicin, hjärt- och lungsjukdomar, smärta, mental hälsa, OMT samt neurologi. Vi är många yrkeskategorier och viss rehabilitering sker i team. Det finns en unik möjlighet att samverka med många specialister och övriga rehabprofessioner på samma mottagning. Vi har ett flertal fasta team som t ex Barn och unga och Mental hälsa. Vi prioriterar hög akademisk kompetens och har en egen FoUUI grupp.

Arbetsuppgifter

Vi söker en fysioterapeut som önskar jobba i team. Vårt hemrehabteam består av åtta mycket erfarna terapeuter (fysioterapeut och arbetsterapeut). Vi behöver nu fylla en tjänst som står tom på grund av studier. Huvudarbetsuppgiften kommer att bestå i att möta patienterna i hemmet, utföra bedömningar och lägga upp lämplig rehabilitering tillsammans med patienten. Vårt upplägg gör det möjligt att även ta emot patienter på mottagningen, leda grupp eller hålla i specifik patientutbildning. För att passa in som fysioterapeut hos oss ser vi att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till patienter, anhöriga samt kollegor. Du är ansvarstagande, självgående och kan anpassa ditt arbetssätt efter situation.

Detta är en arbetsplats för dig som är intresserad av ett utvecklande och stimulerande arbete där vi sätter patienten i fokus. Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av vår verksamhet. Ett plus är att du ser möjligheter och vill vara med och driva förbättringsarbeten.

Vi kan erbjuda ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete med eget ansvar. Vi har flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag och fri sjukvård inom primärvården. Till Nacka RehabCentrum finns goda allmänna kommunikationer och vi som arbetar här är ett glatt gäng på 70 personer.

Kvalifikationer

- Legitimerad fysioterapeut

- B-körkort

- Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

- Erfarenhet av primärvård är meriterande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För att passa i rollen som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos oss är det viktigt att du är flexibel till ditt arbetssätt och har en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du bör också vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss och inte vara rädd för nya utmaningar eller att hugga tag där det behövs.

Villkor

Tillsvidare, heltid om 100 % med tillträde fr o m 2024-08-15. 

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde From 2024-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2887
Kontakt
  • Ellen Richert, Enhetschef , 072-2444875
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb