Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar. BUP Globen söker nu specialistläkare som tillsammans med övriga medarbetare på enheten vill ge barn och unga med psykisk ohälsa och deras närstående den bästa vården. Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och flexibel, och som vill vara med i vår utveckling framåt.

BUP Globen är en öppenvårdsmottagning som bedriver modern barn- och ungdomspsykiatrisk vård på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska problem hos barn och ungdomar, 0-17 år, boende på Södermalm och i Gamla Stan samt i Enskede, Årsta och Vantör. Mottagningen betjänar också valfrihetspatienter boende i andra områden i Stockholm. Vi arbetar för att kunna erbjuda våra patienter rätt vård på rätt nivå utifrån BUP:s processkartor och Socialstyrelsens riktlinjer.

På BUP Globen befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens. Här arbetar cirka 40 medarbetare fördelade på psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, administratörer och enhetschef. Personalgruppen har en bra åldersspridning och stor behandlarerfarenhet. BUP:s regionsövergripande enhet, BUP Döva och hörselskadade är också knutet till mottagningen. Personalen är uppdelad i tre tvärprofessionella team. Mottagningen är HBTQ-diplomerad.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare medverkar du med din medicinska kompetens i barn- och ungdomspsykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete, samt i handledning. Du ingår i ett tvärprofessionellt team och i ett medicinskt team som består av erfarna specialistläkare, ST-läkare och erfarna sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Du ska vara specialist inom barn- och ungdomspsykiatri eller i allmän psykiatri. Erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har lika lätt för att möta dina patienter som deras vårdnadshavare. Du är strukturerad, tydlig, lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har en öppenhet för den biopsykosociala komplexitet som är vårt gemensamma arbetsfält. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder

Dina närmaste kollegor är erfarna specialistläkare. Vid mottagningen arbetar också regelbundet en till tre ST- eller underläkare. Du samverkar med kollegerna på mottagningen i ett mellanmänskligt öppet klimat där vars och ens specifika kunnande respekteras och värdesätts. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag (5000 kr) och friskvårdstimme, förmånlig tjänstepensionsavsättning, möjlighet till löneväxling, regelbunden gemensam fortbildning för läkare inom BUP Stockholm, samt individanpassad kompetensutveckling.

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.


Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Globen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde som är en vårdgivare inom Stockholms läns landsting. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2608
Kontakt
  • Claudia Aulin Villa, enhetschef, 08-12352650.
Facklig företrädare
  • Victor Nabseth, Läkarföreningen, victor.nabseth@regionstockholm.se.
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-13

Tillbaka till lediga jobb