Vi söker nu en nattsjuksköterska som ska fylla den sista platsen i vårt team och därmed är vi fullrekryterade! Vill du bli en del av vårt fullrekryterade team? Drivs du av att förbättra vården och har en vilja att utvecklas och lära dig nytt? Tveka inte på att skicka in din ansökan!  

 

Information om tjänsten

I denna roll har du gärna några års erfarenhet av akutsjukvård eller kirurgisk vård och gillar att jobba i team. Har du en specialistutbildning inom kirurgisk omvårdnad är det meriterande men inget krav. Som sjuksköterska på vårdavdelningen planerar, leder och utför du specifikt kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.

 

Vad erbjuder vi dig?

 • En individuell introduktion utifrån dina behov
 • Tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet
 • Möjligheter till kompetensutveckling och vidareutbildning både internt och specialistutbildningar
 • Högst 8 patienter per sjuksköterska för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö
 • Dubbel natt-Ob-ersättning
 • Erfarna och hjälpsamma kollegor som du kan fråga om allt
 • Möjlighet att tillsammans med dina kollegor skapa rutiner för nattarbete som gynnar både patient och personal
 • Fast rullande schema på ca 75 % - detta innebär många långledigheter - Vill du jobba mer eller ha ett ”önskeschema” ordnar vi såklart även det!

 

Information om avdelningen

Vårdavdelning 63/64 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. Vi vårdar och behandlar patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi. Vi utför flest galloperationer och leverablationer i Sverige samt vi har en avancerad bukväggsbrockskirurgi.

Akut sjuka patienter inkommer även från akuten under dygnets alla timmar.

 

Vi söker  

Vi söker dig som trivs att arbeta med kirurgisk omvårdnad. Du värderar ett arbetsklimat med gott samarbete och anser att det är viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning 32:20 timmar/vecka

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 32:20 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2532
Kontakt
 • Ingrid Lindgren, 08-12355463
 • Sara Lindberg Kinn, 08-12355464
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb