Rättspsykiatri Vård Stockholm

Rättspsykiatri Vård Stockholm bedriver rättspsykiatrisk vård i Stockholms län samt har ett länsövergripande ansvar för patienter som kommer från kriminalvården. 

Nu söker vi fler undersköterskor till vår avdelning på Huddinge sjukhus. Hos oss vårdas patienter enligt lag om rättspsykiatrisk vård (LRV). Många av patienterna har långvariga och allvarliga psykiska funktionshinder. Det finns ofta även en missbruksproblematik som kan komplicera vårdförloppet. 

Vill du veta mer om oss: Läs här

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss erbjuds du ett arbete med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Du deltar i omvårdnadsarbetet kring patienten, vilket bl a består av individuell vårdplanering . All vård och behandling är teamorienterad vilket innebär att du tillsammans övriga professioner inom verksamheten arbetar tillsammans runt patienten för att anpassa vårdinsatserna efter varje patients individuella behov.

Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av rättspsykiatrisk/psykiatrisk heldygnsvård och/eller kriminalvård. Bifoga bevis från Socialstyrelsen om skyddad yrkestitel om du har det. 

Som undersköterska hos oss behöver du vara trygg, stabil och ha en god självinsikt. Ibland kan arbetet vara oförutsägbart och då behöver du kunna agera flexibelt, vara lösningsorienterad och behålla ditt lugn. Då teamarbetet är centralt på avdelningen är det även viktigt att du är lyhörd, har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation.

Övrigt 

Som medarbetare hos oss får du möjligheter att utvecklas i din roll som undersköterska samtidigt som du får tillgång till förmåner såsom friskvårdsbidrag upp till 5000 kr/år.

Hälso- och sjukvården bygger på respekt för människovärdet. Alla människor har lika värde och samma rätt oberoende av personliga egenskaper och funktioner i samhället. Vi förutsätter att du som medarbetare hos oss delar dessa värden.  

 Vi tillämpar drogtestning och registerkontroll i samband med anställning. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2190
Kontakt
  • Krister Heickerö, 08-12341922
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb