Vi söker en sjuksköterska till Geriatriska öppenvårdsmottagningen som får ta del av en spännande vardag med arbetsglädje, varierande arbetsuppgifter med patienten i fokus. 

Sjuksköterska till Geriatrikmottagningen på Södertälje sjukhus:    

På Geriatriska mottagningen finns Kognitiva- samt Osteoporosmottagningen samt FU= förstärkt utskrivning/Multisjukmottagningen. Här arbetar sjuksköterskor, en undersköterska samt läkare. Paramedicin ingår i kognitiva teamet. 

Patienterna kommer till oss för nybesök, återbesök samt vid utredning kognitivt eller av benskörhet. Även akuta besök förekommer till FU/Multisjukamottagningen. 

I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, rådgivning, provtagning, osteoporosmätning (DEXA), remisshantering, telefonrådgivning via TeleQ, boka in patientbesök i TakeCare. Vara delaktig i alla mottagningens team. 

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är ansvarstagande och självständig person som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Egenskaper som flexibilitet, lyhördhet och en vilja att lära samt utvecklas är värdefulla. Du är trygg i din roll som sjuksköterska, lösningsorienterad samt tar egna initiativ till förbättring utifrån verksamhetens behov. Du sätter patienten i fokus, har god förmåga till samarbete och har god social kompetens.

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet i yrket är ett krav. 

Anställningsform:

Heltid 40 tim/v. Tillsvidareanställning. Dagtid.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim./v. 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2128
Kontakt
  • Katarina Janhagen, 08-12324454
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 08-12324000
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb