Södersjukhuset AB, Kvinnosjukvård och förlossning

BBSÖS står inför en tid av positiv utveckling nu när vi har tillfälle att skapa den förlossningsvård som länge efterfrågats av blivande föräldrar och medarbetare. Hos oss ska alla kunna föda! Vi arbetar evidensbaserat för en trygg, säker och personcentrerad vård med den blivande och nyblivna familjen i fokus. Det friska värnas i det normala såväl som i det som komplicerade födandet. Vår styrka är den breda kompetens med många års samlad erfarenhet som finns i en stor andel seniora barnmorskor vilket visar sig i våra kvalitetsparametrar. Nu behöver BB SÖS semestervikarier till sommaren 2024. 

Arbetsbeskrivning 

På specialistmödravården finns både en planerad och akut mottagning, dit kvinnor som behöver kontrolleras extra under eller efter sin graviditet kommer. Barnmorskan arbetar både självständigt och i team med undersköterskor och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Du bör tycka om att arbeta i team och ha en god samarbetsförmåga samtidig som du trivs med att arbeta självständigt. Du är van och trygg med att fatta beslut och prioritera vid akuta situationer. På Södersjukhuset lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper därför ser vi att du är en person med gott bemötande gentemot kollegor och patienter. Vi ser även att du drivs av nytänkande och utveckling då detta är viktigt för oss på BBSÖS.

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer.

Din ansökan är inte komplett utan bifogat examensbevis som barnmorska.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2001
Kontakt
  • Yvonne Eisenberg , 0702306153
Facklig företrädare
  •  Vårdförbundet Centra Söder , 070-4843310
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-25

Tillbaka till lediga jobb