Som gynekolog på kirurgkliniken på Norrtälje sjukhus kommer du ha en viktig roll i vårt armbågslösa team. Här arbetar vi med korta beslutsvägar och har alltid våra patienters bästa i centrum. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som specialistläkare i obstetrik och gynekologi på Norrtälje sjukhus erbjuds du en tjänst med både bred öppenvårdsgynekologi och benign gynekologisk kirurgi. Detta i en miljö där du kan utveckla dina förmågor i syfte att tillhandahålla god kvinnosjukvård i norra Region Stockholm. Här arbetar erfarna gynekologer med stor vana och med ett intresse av att handleda, utbilda och stötta kollegor. På kliniken arbetar utöver våra gynekologer även barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Organisatoriskt ingår den gynekologiska verksamheten i kirurgkliniken och vi har akutsjukhusets resurser. Arbetet är förlagt måndag – fredag. Jourverksamhet ingår inte i tjänsten. 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  • Utredning och behandling av blödningsrubbningar, klimakteriebesvär, smärtproblematik, cellförändringar, prolaps och inkontinens samt bedömning och handläggning av oönskad graviditet
  • Planerad benign gynekologisk kirurgi inkluderande; mottagnings-hysteroskopi, konisering, inkontinens – och prolapskirurgi, laparoskopisk adnexkirurgi samt hysterektomi, vaginalt och/eller laparoskopiskt eller abdominellt vid behov

Om vårt erbjudande:

Hänsyn tas till dina personliga önskemål om tjänstgöringsgrad och arbetstider. Om mödravård, ungdomsmottagning eller obstetrik önskas kan det diskuteras och eventuellt erbjudas. Vidare erbjuder vi möten och kurser för fortbildning.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

  • Vara specialist inom obstetrik och gynekologi
  • Goda eller mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du också har:

  • Tidigare erfarenhet av benign gynekologisk kirurgi och öppenvårdsgynekologi

Det är av största vikt att du som söker har en fallenhet och intresse för kirurgi. Vidare har du ett gott omdöme och empatiskt förhållningssätt som ger förutsättningar för goda patientrelationer. Vi värdesätter ett gott förhållningssätt till alla personalkategorier därav är god samarbetsförmåga nödvändig för rollen. Slutligen krävs en flexibilitet för att klara av rollen på bästa vis då vi arbetar prestigelöst och är behjälpliga gentemot våra kollegor och arbetskamrater vid behov.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

På gynekologmottagningen som ingår i kirurgkliniken på Norrtälje sjukhus utreder vi och behandlar merparten av gynekologiska benigna tillstånd. Remissförfarande sker sedan enligt region Stockholms uppdelning av ansvarsområden. Vi har ett brett nätverk och samarbetar bland annat med Danderyds sjukhus när det gäller akuta gynekologiska tillstånd och med Karolinska Universitetssjukhuset när det gäller cancervård.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1988
Kontakt
  • Ulrika Peters, överläkare, 08-12326367
Facklig företrädare
  • Ingrid Liljenberg. Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-27

Tillbaka till lediga jobb