Karolinska Universitetssjukhuset, Akut Reparativ Medicin, Huddinge

Nyfiken på att bygga kompetens och påbörja din karriär inom vården? Nu startar vi kompetensutvecklingstermin för nyexaminerade sjuksköterskor på AVA, KAVA och MAVA i Huddinge!

Programmet är för dig som läser sista terminen på sjuksköterskeprogrammet och är på jakt efter ett jobb där du redan nu vill få använda kunskaperna från din utbildning. Vi erbjuder dig anställning under våren och erbjuder dig sedan vår kompetensutvecklingstermin under hösten 2024.

Du erbjuds

 • en kompetensutvecklingstermin med syftet att förenkla det annars stora klivet mellan din sjuksköterskeutbildning och arbetslivet. Detta sker genom att du under första tiden får vässa dina kliniska färdigheter och ha reflektionstid tillsammans med erfarna sjuksköterskor.
 • temadagar inom medicin & kardiologi, kirurgi & ortopedi, infektion, neurologi & psykiatri samt katastrof & trauma. Varje temablock består av två kompetensutvecklingsdagar under september till december 2024, vilket innebär att du totalt får åtta heldagar med kompetensutveckling.
 • friskvårdsbidrag på upp till 5000kr, alternativt friskvårdstimme och 3500kr. Du har även fri tillgång till våra personalgym i Solna och Huddinge.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Om tjänsten

Kompetensutvecklingsterminen startar under våren 2024 där du skolas in som assistent omvårdnad under din sjätte termin på sjuksköterskeprogrammet. När du får din sjuksköterskeexamen i juni 2024 påbörjas en period av fyra veckors välplanerad inskolning som sjuksköterska. När du är inskolad och har din legitimation påbörjas kompetensutvecklingsterminen som sträcker sig mellan september och december.

På Karolinska Huddinge finns tre akutvårdsavdelningar så kallade “AVor”; AVA, KAVA och MAVA. Via länkarna nedan kan du läsa mer om respektive avdelning och om hur det är att arbeta där.

Akutvårdsavdelning, AVA

Kirurgisk akutvårdsavdelning, KAVA

Medicinsk akutvårdsavdelning, MAVA

Vi har ett tätt samarbete mellan våra akutvårdsavdelningar och erbjuder också rotation mellan dessa enheter. Vid behov får du också möjlighet att bemanna de andra två akutvårdsavdelningarna.

Vi söker dig som

 • är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sina rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
 • talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Du lyssnar och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen.
 • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Studerande termin 6 på sjuksköterskeprogrammet under våren 2024

Om rekryteringsprocessen

När du skickar in din ansökan har du möjlighet att önska vilken avdelning du främst är intresserad av. Självklart vill vi ta hänsyn till dina önskemål i den mån det går, observera dock att vi inte kan ge några garantier.

Låter det intressant? Hör av dig till någon av oss omvårdnadschefer på AVorna så berättar vi gärna mer!

Varmt välkommen med din ansökan - tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1881
Kontakt
 • Ellinor Jonsson, AVA, 08-12381169
 • Emilia Klitz, KAVA, 08-12381487
 • Mariana Hannah, MAVA, 072-4662218
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
 • Maria Johansson, Vårdförbundet, 08-12383126
Publicerat 2024-03-26
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb