Legitimerad sjuksköterska som ska studera specialistsjuksköterskeprogrammet för att bli intensivvårdssjuksköterska

Nu erbjuder vi dig som börjar studera till intensivvårdssjuksköterska hösten 2024, en betald utbildning. Anställningen innebär att du studerar med månadslön därefter erbjuds du en tillsvidareanställning hos oss på Södertälje sjukhus, Intensivvårdsavdelning. 

Vad är det bästa med att jobba på Intensiven på Södertälje Sjukhus:

- Mina kollegor, att jag utvecklas i mitt jobb, det är spännande med intensivvård och att jobba personcentrerat. Att man gör nytta! - Marie-Louise Specialistsjuksköterska IVA

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom hälso- och sjukvård, med minst 3 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Du måste kunna uppvisa ett antagningsbevis för studier till intensivvårdssjuksköterska med studiestart senast hösten 2025. 

Anställningsform:  

Betald specialistutbildning, därefter tillsvidareanställning som intensivvårdssjuksköterska inom 24/7-avtalet.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde From terminstart VT-24
Löneform Månadslön, enligt avtal AB, 24/7-avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1602
Kontakt
  • Wictoria Ölverud, 08-12325940
  • Ulrika Lyvik, 08-12325619
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2024-03-08
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb