Danderyds sjukhus är ett landstingsägt bolag som driver planerad och akut universitetssjukvård. Här bedrivs också forskning och utbildning med anknytning till sjukvården.

Danderyds anestesiverksamheten intar en central roll i omhändertagandet av patienter som ska genomgå operation. Verksamheten är uppdelad i fyra enheter; kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik och dagkirurgi. Enheterna är fördelade på fem operationsavdelningar; Centraloperation, Kvinnoklinikens operationsavdelning, Dagoperation, Öron Näsa Hals samt anestesier hos Folktandvården. 

 

Arbetsuppgifter:   

Arbetetuppgifterna som undersköterska består  bl.a. av att inför operation bistå vid uppläggningar, bedövningar av patienter samt hantera och rengöra medicinskteknisk utrustning.  Ett stort ansvar gällande förrådshantering. I arbetet ingår även viss tjänstgöring på uppvakningsavdelningen.

Du kommer arbeta på en enhet som ställer höga krav på engagemang, ansvarstagande, noggrannhet och flexibilitet.

I tjänsten ingår viss rotation mellan de olika operationsenheterna. Vi arbetar med individuell schemaplanering och erbjuder goda möjligheter till friskvård.

Vill du ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kollegor så kan vi vara den arbetsplats du söker.

Vårt motto är att såväl patienter som medarbetare ska känna att de är i trygga och säkra händer. Det har lett till att sjukhuset är en attraktiv arbetsplats med stolta medarbetare. Väcker detta din nyfikenhet så besök oss gärna på Instagram: @danderyd_aneiva eller på www.ds.se

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid 37 timmar/vecka. Individuell schemaläggning, 3-5 helgpass på 10 veckor.


Kvalifikationer:

Undersköterska med flerårig erfarenhet av akutsjukvård är ett krav. Erfarenhet från anestesi/operation/intensivvård är en merit. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kompetensbevis för undersköterska utfärdat av Socialstyrelsen ska bifogas din ansökan.


Personliga egenskaper:

Vi ser gärna att du är en utåtriktad och initiativtagande person med god förmåga att arbeta självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Du har förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt, du trivs med ett omväxlande arbetstempo och är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Kerstin Ärlemalm Ollén tel: 08-12355943
kerstin.arlemalm-ollen@regionstockholm.se

Fackliga företrädare:
Kommunals fackexpedition Tel: 08-123 56116

Övrig information: 
Vi kommer att intervjua löpande, lämna gärna in din ansökan så snart du kan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7280
Kontakt
  • Kerstin Ollén, 08-12355943
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2023-11-16
Sista ansökningsdag 2023-12-17
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb