Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Klappar ditt hjärta för service? Nu söker vi dig som vill vara med och driva och leda Sigtunas reception!

Ditt uppdrag
Nu har du möjlighet, att tillsammans med dina kollegor, ta ansvar för att alla våra kunder som går in igenom vår entré känner sig välkomna och trygga. I din roll säkerställer du att kundens väg från första kontakt till avslutad behandling håller den högsta möjliga servicenivån. Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att vara involverad i receptionens dagliga arbete som bland annat inkluderar: mötesbokning, koordinering av besök, hantering av mail, telefonkontakter, ge kundsupport och utföra administration. Dessutom kommer du också vara involverad i olika inköp, taxi-, sjukresor, assistera tandläkare vid behov etc.

Folktandvården Sigtuna är en mysig klinik med 4 behandlingsrum, mitt i centrum. Vi arbetar med öppna dörrar för ständigt lärande.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har tandvårdsutbildning, och du får även gärna ha erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska, i både tal och skrift, och du har även goda kunskaper i engelska språket, framförallt i tal.

Som person har du ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kundservice och sociala relationer. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder och triggas av att överträffa förväntningar. Dessutom är du en person som motiveras av att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi är nyfikna på dig, är du nyfiken på oss?
Kontakta gärna:
Klinikchef Ibrahim Khalil tfn: 08-123 163 28 eller arbetsledare Elsabeth Rodenvall tfn: 08-123 168 55.

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-15. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sigtuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7279
Kontakt
  • Ibrahim Khalil, 08-12316328
  • Elsabeth Rodenvall, 08-12316855
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat, 08-12316696
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb