Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Mellanvård Nordost söker nu en examinerad psykolog för Ptp-tjänstgöring.

 

BUP Mellanvård Nordost är en trevlig enhet inom BUP Stockholm som ingår i sektion Intensiv öppenvård. Vi är 17 kompetenta och engagerade anställda som upplever vårt arbete som mycket givande samt trivs bra tillsammans. Mellanvård samarbetar med, och förstärker BUP:s lokala öppenvårdsmottagningar när mer intensiv behandling behövs. Med våra mobila team har vi möjlighet att anpassa behandlingsinsatsen för barn/ungdomar och deras familj/nätverk, t.ex. genom besök i hemmet, i deras närmiljö eller på mottagningen. Vi arbetar i team och har bred kompetens och lång erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete. I uppdraget ingår även samverkan med vårdgrannar som socialtjänst, skola och annan hälso- och sjukvård. Behandlingsuppdragen är tidsbegränsade utifrån tydliga mål med regelbundna avstämningar. BUP Mellanvård Nordost är en HBTQ-diplomerad verksamhet.


Vi håller oss uppdaterade inom vårt område genom att gå utbildningar, bjuda in föreläsare, har extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder. Vi värnar om en god arbetsmiljö med öppet samarbete mellan personal.

Arbetsbeskrivning

Barnpsykiatriskt behandlings- och familjearbete med barn, ungdomar och deras familjer. En viktig uppgift för psykologerna på Mellanvården är att bidra med kunnande inom diagnostik, bedömning och behandling och i viss utsträckning även utredning. I arbetet ingår samarbete med patientens interna och externa nätverk. Vi arbetar oftast två och två i behandlingsarbetet. Arbete ger goda förutsättningar för kreativa, flexibla och varierande behandlingsupplägg.
Gemensamt för alla PTP-tjänster är att under handledning bedriva psykiatriskt och psykologiskt bedömnings-, utrednings-, och behandlingsarbete och få en bred erfarenhet av olika sorters patientarbete. Som PTP-psykolog deltar du dels i SLSO-övergripande PTP-program och dels i ett lokalt för BUP med mer klinisk tillämpning. Som PTP-psykolog erbjuds även möjlighet att delta i extern KBT, familje- respektive småbarnshandledning tillsammans med övriga medarbetare på mottagningen.

Kvalifikationer

Du ska ha psykologexamen och ett starkt intresse för barn- och ungdomspsykiatri. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete så är det meriterande.

Körkort krävs.

Personliga egenskaper

Du är trygg i dig själv, empatisk och är bra på att strukturera och slutföra uppgifter. Du är också flexibel och har synnerligen god förmåga att arbeta i team och samverka med co-terapeut och barnets/ungdomens familjer och externa nätverk. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5 000 kr per år).

Anställningsform

Tjänsten är en särskild visstidsanställning på 12 månader från tillträdesdatum, på heltid. Tillträde november 2023 eller enligt överenskommelse.

 

Övrig information

Intervjuer sker löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Mellanvård nordost är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde November 2023 eller enligt överenskommelse.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7256
Kontakt
  • Camilla Linderborg, enhetschef, BUP Mellanvård NO, 08-12352164.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb