Vill du utvecklas inom barn- och ungdomspsykiatri? BUP Skärholmen söker två PTP-psykologer som vill göra skillnad för barn och ungdomar med psykisk ohälsa.

Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Skärholmen är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hägersten-Liljeholmen, Älvsjö och Skärholmen. Vi finns i trevliga lokaler i Skärholmens galleria, nära goda kommunikationsmöjligheter.

BUP:s uppdrag är att bedöma och behandla barn och ungdomar 0-17 år, som uppvisar medelsvåra till svåra barnpsykiatriska symtom. Variationen i symtom hos barnen och vilka faktorer som påverkar dessa är oändliga vilket innebär att arbetet är varierande och ständigt utvecklande. För närvarande pågår ett utvecklingsarbete på BUP Skärholmen för att i högre utsträckning kunna jobba i team runt patienten och familjen och för att kunna erbjuda bättre vård. De professioner som finns på mottagningen är psykologer, kuratorer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, läkare och administratörer. Alla fyller sin viktiga funktion. 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete i öppenvård. I arbetet ingår bland annat bedömning, utredning och behandling. Du kommer att få handledning av en erfaren psykolog och delta i BUP Stockholms PTP-nätverk med föreläsningar och träffar.

Kvalifikationer 

Du som söker ska ha svensk psykologexamen eller en utländsk godkänd för tjänstgöring i Sverige. Det är meriterande om du har KBT-inriktning och/eller erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.

Personliga egenskaper 

Vi ser gärna att du är en person som utgår ifrån barnets bästa i alla delar av arbetet och att du har god förmåga att kommunicera och interagera med barn och föräldrar. Du behöver också ha god förmåga att strukturera ditt arbete och tycka om att samarbeta med andra. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

BUP Skärholmen är en spännande och rolig arbetsplats. Vi erbjuder hög grad av variation och stor möjlighet att lära sig nytt och utvecklas, både inom bedömning och behandling. Under ditt PTP-år har du också möjlighet till utbildning och utvecklingsarbete. 

Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5 000 kr per år).

Anställningsform 

Tjänsterna är särskilda visstidsanställningar under 12 månader på heltid (100%). Tillträde efter överenskommelse.

Övrig information  

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP Skärholmen är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 
1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7255
Kontakt
  • Elsa Ahrin, tf enhetschef, 070-2183892
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb