Vi söker en sjuksköterska med inriktning mot diabetes till vår mottagning.

Kista vårdcentral är en välfungerande vårdcentral som har funnits sedan 1977 med drygt 13 000 listade invånare. Vi behöver nu bygga ut vår verksamhet och i samband med det anställa ytterligare en sjuksköterska som kommer att arbeta på vår mottagning och med diabetes där du kommer att ingå i vårt diabetesteam. Diabetesteamet har rond en gång i veckan tillsammans med andra diabetessköterskor och diabetesläkare. 
 
Vi finns mitt i Kista Galleria som du når med buss eller tunnelbana som tar ca 17 min från T-centralen. På Kista vårdcentral arbetar läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och receptionister. Vi har även två psykologer med KBT-inriktning som sköter våra psykosociala insatser. 
 
Totalt är vi ca 30 personer som arbetar tillsammans för att ta hand om våra patienter. I anslutning till vårdcentralen finns laboratorium, mödravårdscentral och barnavårdscentral samt rehabmottagning. Vi har ett nära samarbete med rehabmottagningen där arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kiropraktor, dietister och logopeder arbetar. Här kan du läsa mer om oss: .
 
Som anställd hos oss erbjuder vi dig förmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och fri sjukvård i öppenvård. Här kan du läsa mer om det: .
 
Arbetsuppgifter: 

Dokumentation sker i Take Care och vi använder oss av telefonsystemet TeleQ. 
 
Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, heltid 40 tim/vecka. Arbetstid måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Kvalifikationer: 

Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt förskrivningsrätt. Även vidareutbildning inom diabetesvård är meriterande. 
 
Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där ett professionellt bemötande av både patienter och medarbetare står i fokus. Du tycker om att arbeta med utveckling och är ansvarsfull samt nära till skratt.

Övrigt information:

Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7215
Kontakt
  • Helena Toomson, Verksamhetschef, 0812340478
  • Gönul Sen, Enhetschef, 08-12393350
Facklig företrädare
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet , 08-12340490
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-11-05

Tillbaka till lediga jobb