Vill du endast jobba och få mer erfarenhet innan du tar beslut om vilken specialitet du vill arbeta med som läkare? Då är du välkommen till oss på Tensta vårdcentral. 

Om Tensta vårdcentral: 

Vårdcentralen finns mitt i Tensta centrum, ett stenkast från tunnelbana och bussar. Det är den största vårdcentralen i Tensta med ca 8 900 listade patienter. På vårdcentralen finns sedvanliga mottagningar enligt primärvårsuppdraget så som astma/KOL, diabetes, distriktssköterska, hemsjukvård och äldremottagning. Sedan flera år arbetar vi även i det Hälsofrämjande primärvårdsuppdraget. Vi har dessutom en rehab koordinator på plats en dag i veckan. Psykosocialt arbete bedrivs också där kurator, psykolog och sjuksköterska ingår i teamet. Spånga Tensta BVC finns i Familjecentralen alldeles i närheten av vårdcentralen. Att verka i en Familjecentral ger goda förutsättningar för nära samarbete med BMM, Öppen förskola och Familjerådgivare i arbetet med barn och föräldrar från både Spånga och Tensta. BVC har en stabil bemanning med god kompetens. Tillsammans är vi ca 40 medarbetare. Vi har en ekonomi i balans och ett lokalt ledningssystem som skapar kvalitet i verksamheten. Här kan du läsa mer om oss: .

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och erbjuder möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det här: .

Om tjänsten:

Vi har ingen ledig ST tjänst men erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö som ger dig goda möjligheter till utveckling i din profession. Du kommer arbeta självständigt med både akuta och planerade patienter i alla åldrar. Som stöd erbjuder vi dig handledning som du får av våra kompetenta allmänspecialister och ST-läkare löpande, samt en timme schemalagt per vecka.

Vi arbetar i ett välfungerande team med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare för att skapa en god kontinuitet för våra patienter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har tidigare erfarenhet av svensk sjukvård, gärna primärvård/vårdcentral.

Meriterande:

Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning om 6 månader med möjlighet till förlängning på deltid/heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100 %
Ort Tensta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7205
Kontakt
  • Feryal Messö-Bolos, 08-12339206
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, Läkarföreningen, 070–2667094,maria.sjodahl@regionstockholm.se
Publicerat 2023-11-03
Sista ansökningsdag 2023-11-17

Tillbaka till lediga jobb