Södersjukhuset AB, Specialistvård, Handkirurgi, Handkirurgi Läkare

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset (SÖS) är Stockholms, Sörmlands och Gotlands läns specialistklinik för handkirurgi. Vi bedriver både enkel och högspecialiserad vård och är remissinstans för hela regionen. Vi har primär- och bakjourlinje dygnet runt för akuta fall. På kliniken arbetar cirka 100 anställda, varav 18 specialister i Handkirurgi. Vi är en liten och sammansvetsad klinik med ett stort engagemang för våra patienter. Vi har ett flertal pågående handkirurgiska forskningsprojekt  bl. a. inom handledsskador och artros, frakturer och missbildningar.

Om tjänsten

Utbildningstjänst enligt Socialstyrelsens målbeskrivning och Svensk Handkirurgisk Förenings rekommendationer. ST-tjänsten planeras upp i samråd med studierektor och handledare. Placeringar sker inom kliniken olika team vid behov randutbildning inom de olika specialiteter som krävs för att uppnå målbeskrivningen för specialistkompetens i handkirurgi. Utöver arbetet på mottagning, operation och vårdavdelning deltar du i jourverksamheten. Teamarbetet mellan läkare, sköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter viktigt på kliniken och alla bidrar till en god arbetsmiljö och en trivsam arbetsplats.

Krav

Legitimerad läkare som har gjort svensk AT eller BT. Flytande svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

Vi ser gärna att du har vikarierat eller randat dig hos oss tidigare. Erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid (40h/v) + jourtjänstgöring.

Ansökan ska innehålla

Personligt brev som beskriver dina egenskaper och erfarenheter som är lämpliga för tjänsten CV Kopia av legitimationsbevis Kontaktuppgifter till dina närmsta chefer från dina relevanta anställningar som läkare

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Inför beslut om anställning kommer registerkontroller att utföras.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7155
Kontakt
  • Maria Wilcke, 98-12362022
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, Krister Jönsson , 08-12361000vx
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb