Mottagning för personlighetssyndrom Andreashuset

Psykiatri Södra Stockholm är en utvecklingsfokuserad klinik belägen med sina 19 enheter i södra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till vuxna. Vi betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och satsar ambitiöst på fortsatt utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, kvalitet, produktion, medarbetare och ekonomi. Vi är över 850 engagerade och stolta medarbetare som vill kunna erbjuda våra patienter en god, säker och jämlik vård.

Om mottagningen för personlighetssyndrom

Mottagningen ingår i vår sektion för öppenvård och riktar sig till patienter med emotionell instabil personlighetssyndrom/borderline. Enheten består av ca 30st medarbetare; läkare, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, mentalskötare och medicinska sekreterare.

 

Ditt arbete som biträdande enhetschef/psykolog

Tillsammans med enhetschef, mediciniskt ansvarig läkare och övriga medarbetare strävar du som biträdande enhetschef mot en patientsäker vård i enlighet med lagstiftning och fastställda vårdprocesser inom SLSO.

Som biträdande enhetschef är du ställföreträdande enhetschef vid dennes frånvaro och har då det övergripande ansvaret för mottagningen. I uppdraget ingår bland annat personalplanering och delaktighet i arbete kring mottagningens utvecklingsarbete.

Som psykolog arbetar du kliniskt med behandlingsinsatser samt utökade utredningar gällande Emotionellt instabilt personlighetssyndrom. Du bidrar i arbetet med vårdprocesser på mottagningen samt handleder PTP-psykologer samt övriga kolleger i komplexa ärenden. Du kommer att ingå i ett av våra behandlingsteam. I behandlingsteamet bidrar du utifrån din grundprofession i utredningsarbete, vårdplanering, samverkan med andra interna-och externa vårdgivare samt uppföljning av ett antal patienter som du är fast vårdkontakt för.


Våra förväntningar på dig

Legitimerad psykolog med erfarenhet av psykiatriskt arbete. Erfarenhet av patientgruppen krävs. Goda kunskaper om kvalitetsuppföljning inom psykiatrisk öppenvård är en merit.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har god samverkansförmåga, är flexibel och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Fast anställning som legitimerad psykolog i kombination med tidsbegränsad förordnande som biträdande enhetschef med omfattning 30/70.

Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5 000 kr i årligt friskvårdsbidrag. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (sll.se)

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. 

Intervjuer sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.


Vi ser fram emot att få träffa dig!  Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7143
Kontakt
  • Soila Nevalainen, 08-12341499
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, lena.elfstrom@sll.se, 08-12340490
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb