Södersjukhuset AB, Ortopedi, Avd 12

Är du Sjuksköterska och vill arbeta dag och kväll? Sök till oss på avd 12!

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta dag- och kvällspass med ett härligt prestigelöst gäng. 

Avdelning 12 är en akut ortopedisk slutenvårdsavdelning där du kommer att vårda patienter pre- och postoperativt efter skador som bland annat knä-, fotleds- och höftfrakturer.

På Ortopeden bedrivs både akut och specialiserad ortopedisk sjukvård och är ledande inom bland annat frakturkirurgi. Vi behandlar nästan 20% av alla konstaterade frakturer i Sverige. Men som de flesta vet så är ortopedi inte bara frakturbehandling, vi har en stor verksamhet med behandling av allt från idrottsskador till artros i senare delen av livet.

I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Dagtid på vardagar har vi en erfaren flödessjuksköterska som avlastar övriga kollegor genom att stötta i det administrativa arbetet och även ansvarar för alla inkommande telefonsamtal.

Vill du veta mer? Klicka på länken och se filmen:

Välkommen till Ortopeden på Södersjukhuset

Om du inte är månadsanställd vid någon av region Stockholms nämnder/bolag kan du ha möjlighet att få "sign-on-bonus" om 20000 kr, om anställningsavtalet undertecknas före sista december 2023.

Under och efter din inskolning kommer du att ha stöd från hjälpsamma kollegor, chef och enhetsledare. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll. Vi erbjuder flera interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege för sjuksköterskor. Vi erbjuder ortopedisk vidareutbildning och det finns möjlighet att utveckla verksamheten genom vår ämnesorganisation.

På Södersjukhuset får du friskvårdsbidrag samt tillgång till träning på hälsoteamets gym. Du kan påverka ditt eget schema med individuell schemaplanering och arbetstidsmodellen ATK ger dig möjlighet till förkortad arbetstid. Det finns även kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Utveckling är viktigt för oss och vi försöker alltid sträva framåt genom att ta vara på varandras nya idéer och förslag på förbättringar. Vi arbetar bland annat med att främja förhållningssättet personcentrerad vård och öka patienternas delaktighet i sin vård.

Urval och intervjuer sker löpande.
Vi hörs!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7086
Kontakt
  • Tina Sjöqvist, vårdenhetschef, 08-12362961
  • Karin Bokedal, enhetsledare, 08-12364813
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 070-4843310
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-11-07

Tillbaka till lediga jobb