Öppenvård Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk jourmottagning Rosenlund

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Om Psykiatrisk Jourmottagning Rosenlund

Mottagningen erbjuder bedömning och rådgivning för alla medborgare som vänder sig till Psykiatri Södra Stockholm. Enheten består av ca 25 medarbetare; läkare, sjuksköterskor, mentalskötare och medicinska sekreterare.

  • Jourfunktionen svarar för akuta psykiatriska bedömningar och vårdinsatser alla dagar kl. 8-22.
  • Våra konsultationsläkare bemannar Södersjukhuset och genomför akuta psykiatriska bedömningar på inneliggande patienter.


Ditt arbete som medicinsk sekreterare

Tillsammans med enhetschef, mediciniskt ansvarig läkare och övriga medarbetare strävar du mot en patientsäker vård i enlighet med lagstiftning och fastställda vårdprocesser inom SLSO.

  • Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare i jourverksamhet. I uppdraget ingår arbete i reception, uppgiften delas med annan medicinsk sekreterare.
  • Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.


Våra förväntningar på dig

  • Erfarenhet av jourverksamhet är meriterande.
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
  • Ansvarskänsla, god förmåga att strukturera och prioritera arbetet, självständighet samt god samarbetsförmåga krävs.


Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning dagtid 39,5 h/vecka. Tillträde 1 november 2023 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig möjlighet till personlig och professionell utveckling med en variation av intressanta administrativa arbetsuppgifter. Eftersom vi anser att hälsa är viktigt erbjuder vi 5 000 kronor i friskvårdsbidrag samt en friskvårdstimme i veckan. Mer om förmåner hos oss hittar här Förmåner (sll.se)

Arbetsplatsen är belägen på Södermalm.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7077
Kontakt
  • Christina Lindqvist, 08-12341497
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb