Beroendecentrum Stockholm, Alvik-Ekerö beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Arbetsplatsen 
På Alvik-Ekerö beroendemottagning arbetar ett tvärprofessionellt och sammansvetsat team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, medicinsk sekreterare, enhetschef och psykolog. Mottagningen tar emot personer med skadligt bruk och/eller beroende av alkohol, narkotika och läkemedel.

Vi söker nu en kollega till vår verksamhet då en av våra medarbetare går på föräldraledighet. Vi erbjuder ett spännande och meningsfullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi arbetar aktivt med hälsofrämjande arbetsplatser och erbjuder olika förmåner som handledning och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som undersköterska ansvarar du för egna patienter och i samråd med läkare utför du bedömning och behandling utifrån evidensbaserade metoder. Vi använder vårdplaner för att öka patientens delaktighet och för att kunna följa upp behandlingens mål. Dokumentation sker journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper/ Intresse för
För att passa in hos oss har du ett stort engagemang för målgruppen. Du har en naturlig fallenhet att samarbeta med andra och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Du trivs att arbeta på en arbetsplats där det är högt i tak och där humor är en ingrediens för ökad arbetsglädje. Du är inte rädd för förändringar och ställer dig positiv till att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med dina nya kollegor. Du vill göra skillnad, arbetar gärna resultatinriktat och känner dig trygg i din yrkesroll.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri.  Vi ser gärna att du har arbetat som undersköterska i några år och känner dig trygg i din roll. Ett krav är att du har arbetat inom beroende och/eller psykiatrisk verksamhet.

Anställningsform
Vikariat 1 år. Heltid 40 tim./vecka, måndag-fredag.

Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt registerkontroll vid nyanställning.
Urval och intervjuer sker kontinuerligt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6969
Kontakt
  • Carola Dunker, Enhetschef, 08-12347095
  • Lillemor Gerdin, Bitr sektionschef, 08-12347081
Facklig företrädare
  • Nürgul Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb